Napi kínai horoszkóp 2020. július 17.: Összekapcsol a szeretet

nlc | 2020. Július 17.
A szeretet a legerősebb kapocs, ami összeköthet két embert. A kínai horoszkóp szerint ma megtapasztalhatod a valódi szeretet erejét...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A szeretet a legerősebb kapocs (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint összeköt a szeretet

A Patkány

Vonzónak találnak az emberek. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretnek és elfogadnak a többiek. Hiszek magamban, és hiszek a szeretet erejében. Boldog és teljes az életem.

A Bivaly

Testem egészséggel hálálja meg törődésemet. Figyelek magamra, a legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Árad belőlem a pozitív energia. Az egészségem a legfontosabb. Vigyázok magamra.

A Tigris

Rám nevetnek a gyermekek. Önzetlenül szeretek, és önzetlenül szeretnek a többiek. A gyerekek azonnal látják bennem a jót. Pozitív a kisugárzásom. Tele vagyok szeretettel, békével, harmóniával. 

A Nyúl

Gyerekkori félelmeimet legyőztem. Elengedtem a múltat. A jelenben élek, a mostra figyelek. Napról napra boldogabb vagyok. Megélem a legszebb és legboldogabb pillanatokat.

A Sárkány

Jómód és boldogság jól megférnek együtt. Bőségben, szeretetben élek. Teljes az életem. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Jól érzem magamat. Hálás és elégedett vagyok az életemmel.

A Kígyó

Csak tökéletes munkát végzek. Kihozom magamból a legjobbat, a legtöbbet. Örömet találok a munkámban. Szeretem, amit csinálok. Kiváló munkaerő vagyok. Biztos a helyem.

A Ló

Szeretetet küldök minden családtagomnak. Pozitívan gondolok a többiekre. Szeretetemért szeretetet kapok cserében. Boldog vagyok, mert valódi szeretetben élhetek. Mindennél fontosabb számomra az igaz szeretet.

A Kecske

Harmóniában élek a világgal. Harmóniában élek magammal. Jól vagyok. Szeretem a békét, a nyugalmat, a harmóniát. Jó hatással vagyok a többiekre. Szeretnek velem lenni a rokonok és a barátok.

A Majom

Szeretteim boldogok, ha megvalósítom az álmaimat. Mindenki velem együtt örül a sikernek. Hálát érzek a szeretteimért. Nagyon boldog az életem. Mindenem megvan, amire csak vágyom.

A Kakas

Szeretetszál kapcsol a szerelmemhez. Nagyon boldog a párkapcsolatom. Szerelmem a tökéletes társam. Mindenben kiegészítjük és támogatjuk egymást. Valódi szeretetben élünk.

A Kutya

Napról napra bölcsebb vagyok. Minden nap újdonságokat hoz nekem. Mindennap tapasztalok és fejlődöm. Egyre bölcsebbnek érzem magamat. Tudatosan, spirituálisan élek. Boldog vagyok.

A Disznó

Nem félek az élettől, leolvad a védőhájam. Boldog és elégedett vagyok. Leteszem magamról a fölösleges súlyokat. Egyre jobban érzem magamat. Pozitívan tekintek a jövőmre. Tudom, hogy minden egyre jobban alakul. 

Exit mobile version