Napi kínai horoszkóp 2020. július 19.: Drága kincs az egészséged

nlc | 2020. Július 19.
Azt mondják, ha egészség van, akkor minden van. Talán csak akkor jössz rá, az egészséged mekkora kincs, amikor elveszíted. A kínai horoszkóp szerint magadra figyelj egész nap!

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Drága kincs az egészség. Törődj minél többet magaddal (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint az egészség a legdrágább kincsed

A Patkány

Testalkatom megváltoztathatom. Figyelek az egészségemre. Tudatosan fogyókúrázom. Vigyázok magamra. Testem a lelkem temploma. Megbecsülöm és örömmel gondozom. Egyre jobban érzem magamat.

A Bivaly

A szerelem jelen van életemben. A szerelem gyógyítja a lelkemet. Boldog vagyok a párommal. Jól érzem magamat, és ez látszik rajtam. Szeretem és elfogadom magamat. Szeret és elfogad a párom.

A Tigris

Egészségessé teszem magam. Törődöm magammal. A legjobbat adom a testemnek, hiszen a legjobbat is érdemlem. Jóban vagyok magammal. Gondját viselem a testemnek. Jól érzem magamat a bőrömben. 

A Nyúl

Az egészség minden formájára nyitott vagyok. Figyelek a testi, lelki és szellemi egészségemre. Tudatosan élek. Törődöm az egészségemmel. Fontos, hogy jól legyek. Az egészség drága kincs.

A Sárkány

Harmóniában élek a szomszédaimmal. Jóban vagyok magammal,. és jóban vagyok mindenki mással is. Könnyű kijönni a többiekkel. Szeretettel közeledem mindenki felé. Egészségesek a kapcsolataim.

A Kígyó

Megkapom a nekem való kihívásokat. Mindig történik velem valami jó. Szeretem a változásokat. Meg tudok felelni a kihívásoknak. Figyelek magamra is. Az egészség is fontos kihívást jelent nekem.

A Ló

Képes vagyok boldoggá tenni a szerelmemet. Boldog és elégedett vagyok. Pozitív életszemléletem a környezetemre is hat. Örömmel követik a példámat a többiek. A párom szeret, én is szeretem őt.

A Kecske

Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Szeretem magamat a hibáimmal együtt. Jóban vagyok magammal, jól kijövök mindenki mással is. Szerethető ember vagyok. Megérdemlem a törődést.

A Majom

Hozzásegítek másokat a virágzó boldogsághoz. Örömmel támogatom a környezetemet. Segítségemért önzetlen segítséget kapok. Jól kijövök mindenkivel. Nagyon jók a kapcsolataim. Tudom, kire számíthatok.

A Kakas

Pénztárcám egyre vastagabb. Bőségben, boldogságban, egészségben élek. Mindent elérek, amire csak vágyom. Gyűjtöm az élményeket, a tapasztalatokat. Egyre gazdagabb az életem. Mindig történik velem valami jó.

A Kutya

Minden nap beszélek a szeretetemről. Ki tudom mondani a környezetemnek, hogy szeretem őket. Egészségesek, boldogok a kapcsolataim. Jól kijövök a többiekkel. Az életem teljes és harmonikus.

A Disznó

Spirituális fejlődésem folyamatos. Napról napra tudatosabban élek. Szeretettel gondolok magamra. Figyelek a testi, lelki egészségemre. Jól érzem magamat, és meglátszik a kisugárzásom is. 

Exit mobile version