Napi kínai horoszkóp 2020. július 20.: Ma mindenre van megoldás

nlc | 2020. Július 20.
A hétfői rendkívüli újhold a kínai horoszkópban is különleges lehetőséget jelez. Ma mindenre találsz megoldást, s ma még fontosabb, hogy pozitívan gondolj magadra és a jövődre is...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mindenre találsz megoldást hétfőn (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít a legjobb megoldásra találni

A Patkány

Elfogadom a jólétet. Tudom, hogy bármit elérhetek. Az újhold jólétet, bőséget hoz nekem. Nyitott vagyok a lehetőségekre. Teszek önmagamért, teszek a boldogságomért. Megengedem a jót magamnak.

A Bivaly

A helyzetem javul. Napról napra jobb az életem. Hiszek a változásokban. Tudom, hogy egyre jobban alakul velem minden. Megkapom a segítséget, amire vágyom. Nagyot fordul az életem mától.

A Tigris

A szeretet megoldja a vitákat. Szeretettel bármit megoldhatok. A szeretet a legnagyobb ajándék az életemben. Szeretek és viszont szeretnek. Minden helyzetben szeretettel beszélek. 

A Nyúl

Ideális társ vagyok. Tökéletes és nekem való társa találok. Hiszem, hogy a nekem rendelt társ érkezik az életembe. Megérdemlem a valódi boldogságot. Öröm és harmónia az életem.

A Sárkány

Tudom, merre halad az életem. Én irányítom a sorsomat. A legjobbat, a legtöbbet hozom ki az életemből. Ma új fejezetet nyitok az életemben. Mától boldogabb és elégedett vagyok.

A Kígyó

Az egészséges ételeket szeretem. Szeretem magamat. Figyelek a testemre. Fontos az egészségem. Tudatosan élek. Minden nap a legjobbat adom magamnak. Mostantól változtatok, hogy egészséges lehessek.

A Ló

A szeretet irányítja az életemet. Hálát érzek a szeretetért, amiben élhetek. Megkapom a szeretet, amire vágyom. Nyitott vagyok a szeretetre. Örömmel adok és örömmel fogadom el.

A Kecske

Beengedem a szerelmet az életembe. Megnyitom a szívemet a valódi érzéseknek. Az újhold új szerelmet hoz nekem. Megérdemlem az őszinte szerelmet. Tudom, hogy létezik a nekem rendelt társ.

A Majom

Testem meggyógyítja önmagát. Szeretettel gondolok magamra. Szeretettel törődöm magammal. A szeretet energiájával gyógyítom magamat és az életem. Mától minden egyre jobb és jobb az életemben.

A Kakas

Boldogsággal áldom a családomat. Példát mutatok a boldogságból. Örömteli az életem. Szeretem és elfogadom a családomat. Boldog vagyok a társaságukban. Mindenkivel békét kötök, beleértve magamat is.

A Kutya

Felüdülést találok a feladataimban is. Szeretem a munkámat, örömmel végzem a rám bízott feladatokat. Munkám a hobbim is. Hálát érzek érte. Megérdemlem, hogy olyan munkám legyen, ami boldoggá tesz.

A Disznó

Nyugalmam a gyerekeimet is megnyugtatja. Harmóniában élek magammal, és harmóniában élek a környezetemmel. Árad belőlem a pozitív energia. Jó hatással vagyok a többiekre.

Exit mobile version