Napi kínai horoszkóp 2020. július 21.: Minden egyre jobb

nlc | 2020. Július 21.
Most még fontosabb, hogy pozitívan gondolkodj magadról, és minden más lehetőségről is. A kínai horoszkóp bölcs gondolatai segítenek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Egyre jobban alakul minden a kínai horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint egyre jobb lehet minden

A Patkány

A párom megértő és szeretőszívű. Hálás vagyok, mert boldog a párkapcsolatom. Mindent egyre optimistábban látok. Támogat a párom, én is támogatom, amiben csak tehetem.

A Bivaly

Tudom, hogy mi a jó a számomra. Azt teszem, ami örömet okoz nekem. Minden napom egyre jobb. Hiszek magamban. Mindennap teszek önmagamért. Az életemről én döntök. Én tudom, mi a legjobb nekem.

A Tigris

Minden napom egyre harmonikusabb. Napról napra boldogabbnak érzem magamat. Optimistán tekintek a jövőmre. Tudom, hogy minden a lehető legjobban alakul velem. Hiszek a harmóniában. 

A Nyúl

Választhatom az egészséget. A legjobbat adom magamnak. Figyelek és vigyázok az egészségemre. A legfontosabb én vagyok magamnak. Egyre jobban alakul minden. Napról napra jobban érzem magamat.

A Sárkány

Mostantól boldog vagyok. Döntöttem az életemről. A boldogságot választom. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Tudom, hogy egyre jobban alakul az életem. Boldog vagyok, mert boldog akarok lenni.

A Kígyó

Minden nap új lehetőség. Tudom, hogy bármit elérhetek és megvalósíthatok. Hiszek magamban, hiszek a lehetőségeimben. Mindennap esélyt adok magamnak. Csodás jövő előtt állok.

A Ló

Szabadságot hagyok másoknak. Megengedem, hogy mindenki szabad lehessen mellettem. A boldogsághoz hozzátartozik az önállóság, a szabadság is. Jól érzem magamat. Boldog és elégedett vagyok.

A Kecske

Minden rendben. Minden jó most az életemben. A jelenre figyelek. Megélem az életemet örömeit. Tudom, hogy mindennap jó dolgok történnek velem. Tudom, hogy egyre jobban alakul velem minden.

A Majom

Lelkesen élem az életemet. Minden napban találok örömteli pillanatokat. A jóra figyelek, a jóra törekszem. Minél több jót teszek, annál több jó történik velem. Egyre jobban élek. Egyre boldogabb vagyok.

A Kakas

Olyan egészséges vagyok, mint az ételeim. Jól érzem magamat a bőrömben. A legjobbat adom magamnak, mert a legjobbat érdemlem. Szeretem a testemet, szeretem magamat. Jóban vagyok magammal.

A Kutya

Mostantól minden egyre jobb. Megélem az életemet örömeit. Tudom, hogy egyre jobban alakul az életemben minden. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Bármit elérhetek, amiben csak hiszek.

A Disznó

Fénnyel és szeretettel töltöm meg a napomat. A jóra törekszem. Minden napom szép és jó. Kihozom magamból a legtöbbet. Jóban vagyok mindenkivel. Szeretem az életemet.

Exit mobile version