Napi kínai horoszkóp 2020. július 23.: Miben találsz örömet?

nlc | 2020. Július 23.
Miben találsz ma igazán örömet? Mi tesz boldoggá? A kínai horoszkóp bölcs mantrái segítenek, hogy igazán jól érezhesd magad...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Nagyon sok öröm vár rád a kínai horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít örömet találni az életedben

A Patkány

Előttem az út a boldogságba vezet. Tudom, hogy a legjobb úton járok a boldogság, a siker felé. Minden napomban találok örömet. Törekszem a boldogságra, kihozom magamból a legjobbat, a legtöbbet. 

A Bivaly

Alanyi jogon jár nekem a boldogság. Megérdemlem, hogy igazán boldog legyen az életem. A legjobbat teszem magammal: az örömre, a boldogságra figyelek. Észre veszem a jó dolgokat az életemben.

A Tigris

Pénzáldás érkezik az életembe. Ma örömteli dolgok történnek velem. Egyre több a pénzem. Szeretem a pénzt, jól bánok a pénzzel. Jön hozzám a pénz, mert örömmel fogadom. Jól fizető lehetőségeket találok. 

A Nyúl

Egyre jobban érzem magam. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Minden egyre jobb és jobb, mert bevonzom magamnak a jót. Tudatosan keresem a jót, az örömet az életemben.

A Sárkány

Örömforrásokkal veszem körül magamat. Mindennap teszek olyasmit, ami örömet okoz nekem. Szeretem a munkámat, örömmel végzem a feladataimat. Mindennap tudok szívből mosolyogni.

A Kígyó

Sokat javul az egészségem. Napról napra jobban érzem magamat. Örülök, mert egészséges vagyok. A testi, lelki egészségem a legfontosabb. Jóban vagyok magammal. Örülök az életemnek.

A Ló

Kreativitásom végtelen. Bármilyen problémát könnyedén megoldok. Mindig megtalálom a legjobb megoldást. Örömmel fogadok a kihívásokat. Szeretek kreatívan gondolkodni, élni.

A Kecske

Belső szépségem megszépít. Árad belőlem a jóság, az öröm, a harmónia. Jóban vagyok magammal, jól kijövök a többiekkel. Pozitív a kisugárzásom. Szeretnek velem lenni a többiek. Örömet okozok mindenkinek.

A Majom

Megérdemlem a bőséget. Megnyitom magamat a bőség forrásának. Mindent megkapok, és mindent elérhetek, amire csak vágyom. Bőségben, boldogságban, szeretetben élek. Elégedett vagyok.

A Kakas

Szeretem, akit a tükörben látok. Szeretem és elfogadom magamat. Jóban vagyok magammal, és meglátszik rajtam. Örülök az életemnek. Mindig történnek velem jó dolgok. Hálát érzek magamnak és mindenkinek.

A Kutya

Bőségben, szeretetben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Van okom örülni. Boldog és elégedett vagyok. Teljes az életem. Kijut nekem a jóból. Hálát érzek minden jóért, amit kapok.

A Disznó

Boldog lehetek, már most is. Csak rajtam múlik, hogy érzem magamat. Mostantól az örömet keresem az életemben. Mindig történik valami jó, aminek örülhetek. Hálás szívvel nyitom meg magamat a jónak.

Exit mobile version