Napi kínai horoszkóp 2020. július 27.: Nyisd meg a szívedet a boldogságnak

nlc | 2020. Július 27.
Nyisd a szívedet az örömnek, a boldogságnak. Amikor pozitívan tekintesz magadra, a világra, sokkal több örömteli esemény történik veled. A kínai horoszkóp mantráival sikerülhet.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Nyisd meg a szívedet a valódi boldogságnak (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít megnyitni a szívedet

A Patkány

Szívem ajtaját kinyitom. Beengedem a boldogságot, a szerelmet az életemben. Megérdemlem az igaz szerelmet, a valódi társat. Nyitott vagyok az ismerkedésre. Nyitott vagyok a boldogságra.

A Bivaly

Jogom van boldognak lenni. Megérdemlem az örömet, a boldogságot. Megengedem magamnak az élet örömeit. Megnyitom a szívemet a jónak. A boldogság mellett döntök. Jár nekem.

A Tigris

Munkatársaim, ügyfeleim szeretnek. Jól kijövök mindenkivel. Szerethető és kedves ember vagyok. Pozitív a kisugárzásom. Örömmel nyitom meg a szívemet a szeretetnek. Szeretem és elfogadom magamat. 

A Nyúl

Érzelmeim jó irányban vezetnek. Figyelek a megérzéseimre, követem a belső hangokat. Minden helyzetben jól döntök. A legjobb irányba halad az életem. A boldogságot, az örömteli életet választom.

A Sárkány

A szeretet felold minden problémát. Szeretettel bármit megoldhatok. A szeretet a leghatékonyabb orvosság. Szeretek és szeretnek. Nyitott a szívem a valódi szeretetre. Hálás vagyok, mert igaz szeretetben élhetek.

A Kígyó

Kreatív vagyok. Ügyesen élem az életemet. Hiszek magamban, hiszek a tehetségemben. Bármit képes vagyok megoldani. Kreativitásom határtalan. Mindenben használom. Büszke vagyok magamra.

A Ló

Mesebeli életet érdemlek. Tudom, hogy jár nekem a boldogság. Hiszek a jóban, hiszek az igaz szeretetben. Megnyitom a szívemet, és befogadom a valódi szeretetet. Én is szeretek másokat.

A Kecske

Minden helyzet engem segít. Minden helyzetből tanulok és fejlődöm. Bármi történik velem, jól jövök ki minden helyzetből. Az élet tanít. Szeretettel fogadom a tanítást. Napról napra tudatosabban élek.

A Majom

Bármit megoldok bármikor. Mindenben segít a szeretet. Szeretettel közelítek a környezetemhez. Könnyedén oldom meg a problémákat. Nincs előttem akadály. Sikeres vagyok.

A Kakas

Hátamból kiengedem a stresszt. Lazítok és elengedem a feszültséget. A pozitív dolgokra figyelek. Megnyugtat, ellazít a szerelem. Páromra mindenben számíthatok. Nem stresszelek fölöslegesen.

A Kutya

A szeretet szűrőjén át nézem a világot. Tudom, hogy szeretettel bármit könnyedén elérhetek. A szeretetre mindig nyitott a szívem. Szeretek és viszont szeretnek a többiek. Hálát érzek a szeretetért, amiben élhetek.

A Disznó

Hagyom, hogy pozitív gondolataim megvalósuljanak. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Mindig elérem és megvalósítom, amiben hiszek. Tudom, hogy jó dolgok várnak rám. Megvalósulnak az álmaim.

Exit mobile version