Napi kínai horoszkóp 2020. július 28.: Jeleket küld az univerzum

nlc | 2020. Július 28.
Észreveszed az univerzum jeleit? Nem mindig könnyű, de a kínai horoszkóp bölcs sorai között megtalálod a választ. Könnyen lehet, ez is az univerzum jele...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma érdemes figyelni az univerzum jeleire (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít megérteni az univerzum jeleit

A Patkány

Gyermekeimet a szeretetre tanítom. Az univerzum jeleit követem, amikor szeretek. Mindenre válasz a szeretet. Boldog vagyok, mert boldogok a gyerekeim. Példás szülő vagyok. Megérdemlem az elismerést.

A Bivaly

Mindenre van pénzem, amire szükségem van. Mindig van annyi pénzem, amennyi kell nekem. Jól keresek, jól osztom be a pénzemet. Az univerzum újabb és újabb pénzforrásokat nyit meg előttem.

A Tigris

Boldogan koncentrálok a munkámra. Szeretem, amit csinálok. Hiszek az univerzum bölcsességében. Amikor szeretem a munkámat, az univerzum is támogat. Jó helyen dolgozom. Hálát érzek érte. 

A Nyúl

Bőséges szeretettel áldom meg az életemet. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok mindenkivel. Minél több szeretetet adok, annál többet kapok vissza. Jól érzem magamat, teljes az életem. 

A Sárkány

Az univerzum határtalan pénzforrása a rendelkezésemre áll. Mindig van elég pénzem. Mindig hozzáférek a legjobb pénzforrásokhoz. Jól bánok a pénzzel. Szeretem a pénzt használni.

A Kígyó

Rám talál a szeretet. Megérdemlem az őszinte szeretetet. Az univerzum elküldi a páromat. Tudom, hogy a legjobb időben érkezik hozzám a szerelem. nyitott szívvel Várom a társamat.

A Ló

Szükség van rám. Fontos ember vagyok. Értékes a munkám, értékes mindaz, amit teszek. Szeretnek a többiek. Szeretem, amikor másokért tehetek. Az univerzum támogat a törekvéseimben.

A Kecske

Boldogság és harmónia van a napomban. Jól érzem magamat, boldog és elégedett vagyok. A boldogság, a harmónia az univerzum jele, hogy a legjobb úton járok. Okosan élem az életemet.

A Majom

Könnyedén megőrzöm az egészségemet. Vigyázok magamra. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. A sorsom szerint élek, amikor egészséges vagyok. Törődöm magammal. 

A Kakas

Nem is sejtett pénzforrásokra találok. Az univerzum mindig elvezet a legjobb pénzforrásokhoz. Mindig van annyi pénzem, amennyire vágyom. Mindig elérem, amit igazán szeretnék.

A Kutya

Ideális társam velem van. A nekem rendelt partnerrel élek. Párom a legjobb barátom és a valódi társam. Hálás vagyok az univerzumnak, mert vele élhetek. Boldog a párkapcsolatom.

A Disznó

Egészségesebb vagyok, mint tegnap. Napról napra jobban érzem magamat. Minden egyre jobb az életemben. Az univerzum jeleit követem. A pozitív életérzés azt jelenti, hogy a legjobb úton járok.

Exit mobile version