Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 1.: Minden a legjobbkor történik

nlc | 2020. Augusztus 01.
Minden a lehető legjobb időben történik. A kínai horoszkóp szerint az időt nem tudod siettetni, de amire igazán szükséged van, az megtörténik veled. A legjobb időben és helyen...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A kínai horoszkóp szerint minden a lehető legjobb időben történik (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint minden a legjobb időben történik

A Patkány

Egészségem folyamatosan javul. Egyre jobban érzem magamat. Felismertem a lelkem üzenetét. Változtatok az életemen. Minden a legjobb időben történik velem. Tudom, hogy visszakapom az egészségem.

A Bivaly

Minden percet élvezek. Most minden úgy jó, ahogy van. Tudom, hogy mindent megkapok a legjobb időben. Hagyom áramolni magam. Elérem és megvalósítom az álmaimat. Minden akkor történik, amikor történnie kell.

A Tigris

Harmónia és béke van körülöttem. Harmóniában élek magammal, és mindenki mással is. Elérem a céljaimat, megvalósítom az álmaimat. Hiszek az univerzum bölcsességében. 

A Nyúl

Védőháj nélkül is magabiztos vagyok. Leteszem magamról a fölösleges súlyokat. Nem cipelem tovább mások terheit. Az életemről én döntök. A jólétet választom. Figyelek és vigyázok magamra.

A Sárkány

Az isteni időzítés működik. Minden a lehető legjobb időben történik velem. Tudom, hogy bármit elérhetek, amit akarok. Hagyom, hogy egyre jobbra forduljon az életem. Megengedem a jót magamnak.

A Kígyó

Ideális társam velem van. A számomra rendelt partnerrel élhetek. Boldog a párkapcsolatom. Megkaptam a sorstól, amire vágytam. Hiszem, hogy minden a maga rendje és ideje szerint történik velem.

A Ló

Tudom, mi a legjobb a számomra. Az életemről én döntök. Vannak céljaim, amelyeket el fogok érni. Mindent megkapok, amikor eljön az ideje. Bízom magamban, bízom a sikeremben. 

A Kecske

Békés energiák vesznek körül. Jóban vagyok magammal. Pozitívan gondolkodom. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Hiszek a vágyaimban. Tudom, hogy a legjobb időben megvalósul minden.

A Majom

Szeretettel fordulok a családom felé. A szeretet erejével bármit elérhetek. Könnyen kijövök a családommal. Mindenkivel jóban vagyok. Boldog az életem. Hálát érzek a családomért.

A Kakas

Feladataimat szórakozásként élem meg. Hálás vagyok, mert nagyon szórakoztató a munkám. A legjobb helyen dolgozom. Megérdemlem, hogy jól keresek. Örömet találok a mindennapi feladatokban.

A Kutya

Hiszek magamban. Hiszek a képességeimben. Tudom, hogy minden az optimális időben történik velem. Elérem, amire igazán vágyom. Boldog és sikeres az életem. Minden megtörténnek velem a csodák.

A Disznó

Bőségben élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Az univerzumtól mindent megkapok a legjobb időben. Hiszek az univerzum bölcsességében. Mindig eljutok a célomhoz, és megvalósítom az álmaimat.

Exit mobile version