Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 4.: Meghallgatásra találnak a kérések

nlc | 2020. Augusztus 04.
Válaszol a kérésekre az univerzum. Mit kértél a múltban? Miért imádkoztál a leginkább? Figyeld ma a jeleket, hiszen választ kapsz a kérdésekre, a kérések pedig teljesülnek. Kínai horoszkóp.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Teljesülnek a kérések a kínai horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint teljesülnek a kérések

A Patkány

A legjobbat adom a családomnak. A legjobbat kapom a családomtól. Hálás vagyok az univerzumnak a családomért. Szeretetben, békében, boldogságban élek. Az univerzum mindig teljesíti a kéréseimet. 

A Bivaly

Az univerzum bősége az én bőségem is. Jól élek. Jól bánok a pénzzel. Gazdagnak érzem magamat. Mindent megkapok az univerzumtól, amire szükségem van. Teljes az életem. Minden jó, ahogy van.

A Tigris

A környezetem inspiráló, kreatív közeg. Sokat tanulok a többiektől. Jól érzem magamat a szeretteimmel. Jóban vagyok magammal, és könnyen kijövök mindenkivel. A legjobb helyen, a legjobb emberekkel élek. 

A Nyúl

Társam tökéletes társa én vagyok. Megérdemlem a páromat. Az univerzum hozzám küldte a valódi társamat. Szeretetben, békében, harmóniában élek a párommal. Boldog a párkapcsolatom.

A Sárkány

Minden imám meghallgatásra talál. Az univerzum teljesíti a kéréseimet. Mindig bekövetkezik, amire igazán vágyom. Hiszek az univerzum bölcsességében. Az égiek tudják, mi a legjobb nekem.

A Kígyó

Boldogságom megszépít. Árad belőlem a béke, a szépség, a harmónia. Szeretnek velem lenni a többiek. Kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Minden jó, ahogy most van. Elégedett és hálás vagyok az életemért.

A Ló

Minden napra jut a sikerekből. Mindennap történik velem valami jó. Örülök az életemnek. Jól vagyok. Megvalósítom a vágyaimat. Sikeresnek érzem magamat. Teljes és kerek az életem. Tudok szívből örülni. 

A Kecske

Tudom, értékes ember vagyok. Hiszek magamban. Hiszek a képességeimben. Fejlesztem az önismeretemet. Egyre magabiztosabb és határozottabb vagyok. Tudom, mit akarok megvalósítani az életemben.

A Majom

Szeretetet áramoltatok a világnak. Pozitív a kisugárzásom. Jó velem lenni. Szeretnek és elfogadnak a többiek. Hálás vagyok a szeretetért, amiben élhetek. Jóban vagyok magammal. Van helyem a világban.

A Kakas

Testem jól és egészségesen működik. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretettel gondolok a testemre. Az egészségem fontos, vigyázok magamra. A legjobbat adom magamnak, mert a legjobbat érdemlem.

A Kutya

Beengedem életembe a szeretetet. Nyitott vagyok az újdonságra. Nyitott a szívem. A boldogságra törekszem. Az univerzum végtelen szeretetéből bármikor meríthetek. Teljesülnek a kívánságaim, mert szeretek.

A Disznó

Minden lélegzettel egészségesebb leszek. Magamba szívom a pozitív energiát. A kilégzéssel elengedem a feszültséget. Figyelek magamra. Napról napra tudatosabban élek. Figyelek az egészségemre.

Exit mobile version