Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 6.: Ma minden jól megy…

nlc | 2020. Augusztus 06.
A kínai horoszkóp szerint ma minden a lehető legjobban halad a maga útján. Szóval már csupán ezért is érdemes a lehető legtöbbet kihozni a napból...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma minden könnyen és jól megy a kínai horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint ma minden jól megy

A Patkány

Harmóniában vagyok a környezetemmel. Ma mindenkivel könnyedén megtalálom a közös hangot. Jóban vagyok magammal, és jól kijövök a környezetemmel. Jó nap a mai. Elégedett vagyok. 

A Bivaly

Szeretettel kezelem a családi konfliktusokat. Szeretettel bármit elérhetek a családomban. Szeretek és viszont szeretnek. Mindent jól csinálok, amit szeretettel teszek. Könnyű szeretni.

A Tigris

Bármibe is fogok, azt jól csinálom. Tehetséges és kreatív vagyok. Elérem az álmaimat, megvalósítom magamat. Boldog életet teremtek magamnak. Minden helyzetből tanulok és fejlődöm. 

A Nyúl

Mindenki megdicséri a munkám eredményét. Jól végzem a rám bízott feladatokat. Eredményes vagyok a munkámban. Ma mindennel nagyon könnyedén haladok. Szeretem a munkámat. Jól megfizetnek érte.

A Sárkány

Az univerzumban bőség uralkodik. Az életem egyre bőségesebb és gazdagabb. Bevonzom a jót, amire vágyom. Mindent megkapok az univerzumtól, amire szükségem van. Jól bánok a pénzzel.

A Kígyó

Rám mosolyognak az idegenek. Pozitív a kisugárzásom. Jó nap a mai, most minden a lehető legjobb. Szeretem az életet. Boldog vagyok. A legjobbat hozom ki magamból. Mosolygok és vidám vagyok.

A Ló

Testem meghálálja a törődést, a figyelmet. Szeretem és elfogadom magamat. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Jóban vagyok magammal. Megérdemlem a legjobbat.  

A Kecske

Jó embereket vonzok magamhoz. Én is jó ember vagyok. Jól kijövök mindenkivel. Hálát érzek a környezetemért. Pozitívan tekintek az életemre. Ma csupa jó dolgok történnek velem.

A Majom

A félelmeim elmúlnak, bátor vagyok. Hiszek és bízom magamban. Minden jól megy, amikor pozitívan gondolkodom. Egyre könnyebb az életem, mert bátran tekintek előre. Tudom, hogy egyre jobb dolgok jönnek.

A Kakas

Napról napra jobban élek. Napról napra boldogabb vagyok. Minden tekintetben jobb az életem. Hiszek magamban. Az életem számtalan jót tartogat nekem. Már ma is csodák történnek.

A Kutya

Szerelmemmel boldogan élünk. Számomra tökéletes a párom. Megbízunk egymásban. Boldoggá tesszük egymást. Párom a másik felem. Hálás vagyok, mert vele élhetek. Minden napom egyre jobb és jobb.

A Disznó

Minden álmom megvalósul. Mindent elérhetek, amiben hiszek. Ma csupa jó dolgok történnek velem. Nyitott vagyok minden újdonságra. Bármibe fogok, minden jól és könnyen megy.

Exit mobile version