Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 7.: A higgadtság ma sokat ér

nlc | 2020. Augusztus 07.
A kínai horoszkóp szerint ma minden helyzetet kezelj a lehető legnagyobb higgadtsággal, nyugalommal. Különleges választ, reakciót kapsz a környezetedtől...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A kínai horoszkóp segít, hogy higgadt maradhass minden helyzetben (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít higgadtnak maradni

A Patkány

Csodálatos, új képességeket fedezek fel magamban. Egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Büszke lehetek magamra. Szeretnek velem lenni a többiek. Jó hatással vagyok mindenkire. 

A Bivaly

Bőséges szeretettel áldom meg az életemet. Hálát érzek, mert valódi szeretetben élhetek. Boldog és elégedett vagyok. Nincs okom a stresszre. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni.

A Tigris

Új pénzforrás áll a rendelkezésemre. Nyitott vagyok minden lehetőségre. Mindig megtalálom a legjobb pénzforrásokat. Mindig van elég pénzem. Hiszek magamban. Teljes és nyugodt az életem.  

A Nyúl

Pontosan fogalmazok, higgadtan érvelek. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. Árad belőlem a békesség. Jó velem beszélgetni. Ki tudom mondani, amire vágyom. Nyugodtan mondom el az érveimet.

A Sárkány

Családom szeretetközpontja vagyok. Nagyon jó hatással vagyok mindenkire. Szeretet és béke uralkodik a családomban. Mindenkivel szeretetteljes és nyugodt vagyok. Hálát érzek a családomért.

A Kígyó

Álmaim valóra váltása életem részévé válik. El tudom érni, amiben igazán hiszek. Mindig elérhető célokat tűzök magamnak. Nyugodt vagyok, mert elérem, amit akarok. Teljes az életem, boldog vagyok.

A Ló

A párom felé minden nap kimutatom a szeretetemet. El tudom mondani, amit érzek. Mindennap megölelem a páromat. Boldog vagyok, mert vele élhetek. Boldog, kiegyensúlyozott és harmonikus az életem.  

A Kecske

Kész vagyok előrelépni a spirituális fejlődésben. Napról napra tudatosabban élek. A szeretet motivál minden tettemben. Nyugodt és higgadt vagyok. Tudom, hogy bármit elérhetek.

A Majom

Szeretem a testem, szeretem önmagam. Elfogadom magamat annak, aki vagyok. Szépnek látom magam. Figyelek a testi és lelki egészségemre. Jól érzem magamat a bőrömben. Kiegyensúlyozott és boldog vagyok.

A Kakas

Szenvedélyesen szeretnek, mert szenvedéllyel szeretek. Minden napomban találok örömet. Lelkesen élem az életemet. Boldogságommal a környezetemet is inspirálom. Minden jó, amikor szeretek és szeretnek.

A Kutya

Kreatívan oldok meg minden feladatot. Bármilyen helyzetben helyt tudok állni. Nyugodt vagyok és békés. Kreatívan élem az életemet. Mindig megtalálom a legjobb megoldást.

A Disznó

Elengedem a párkapcsolatommal kapcsolatos minden félelmemet. Bízom a páromban, bízom magamban. Teljes és boldog az életem. Nyugodt és harmonikus a párkapcsolatom.

Exit mobile version