Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 10.: Kalandos a mai nap

nlc | 2020. Augusztus 10.
Igazán kalandos lehet a mai nap. Számos fontos tapasztalatot, élményt gyűjthetsz, ha kellően nyitott vagy. Kínai horoszkóp és mantrák.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Kalandos a mai nap a kínai horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint ma minden jól megy

A Patkány

Felhagyok az ítélkezéssel. Mindenkire objektíven tekintek. Nem mondok ítéletet mások fölött. A békére, a harmóniára törekszem. Jól kijövök a többiekkel. Nyitott és elfogadó vagyok. 

A Bivaly

Elfogadom a szeretetet. Nyitott vagyok a valódi érzésekre. Őszintén szeretek, és őszintén szeretnek. Kaland a párkapcsolatom. A szeretet az életem része. Könnyű szeretni. Szívesen teszem.

A Tigris

Saját világom középpontja én vagyok. Fontos vagyok magamnak. Figyelek saját magamra is mások mellett. Megengedem magamnak az énidőt. Keresem a kalandokat, a boldog lehetőségeket az életemben. 

A Nyúl

Szerelmet és szeretetet adok és kapok. Hálát érzek a sok szeretetért, amiben élhetek. Könnyű szeretni. A szeretet a legfontosabb az életemben. Mindenem megvan, mert szerethetek.

A Sárkány

A rossz már a múlt, a jó a jelen. Elengedtem minden fájdalmat. Túlléptem a múlton. A jelenre figyelek, mert a jelenben boldog az életem. Keresem a kalandokat. Sok jó dolog történik velem.

A Kígyó

Kreativitásom a fellegekben szárnyal. Boldog vagyok, mert bármit meg tudok oldani. Munkámban is ki tudom használni a kreativitásomat. Igazi kaland az életem. Vidáman, boldogan telnek a napjaim.

A Ló

Minden nap kaland, amelyet örömmel fogadok. Mindig történik velem valami jó. Minden napom új kihívásokat tartogat. Nyitott vagyok az újdonságokra. Szeretem a változásokat.  

A Kecske

Helyesen döntök. Tudom, mit akarok elérni az életemben. Mindig vannak céljaimat, amit megvalósíthatok. Az életemet én irányítom. Én tudom, mi a legjobb nekem. Figyelek a szívem hangjára.

A Majom

Szeretem magamat és másokat is. Jóban vagyok magammal, jóban vagyok a többiekkel. Nagyon sokan kedvelnek. Szerethető ember vagyok. Pozitív a kisugárzásom. Valódi kaland velem az élet. 

A Kakas

Szeretetet adok másoknak. Igaz szeretetben élek. Minden helyzetben a szeretetre törekszem. Tudom, hogy szeretettel bármit könnyedén megoldhatok. Nagyon sok szeretet kapok. Hálát érzek érte.

A Kutya

Pozitív események vannak az életemben. Megélem az igazi kalandokat. Nyitott vagyok minden jóra, ami velem történhet. Örömmel élem az életemet. Mindennap történik velem valami igazán jó dolog.

A Disznó

Hálát adok a szeretteimért. Boldog vagyok, mert nagyszerű emberekkel élhetek. Jól kijövök mindenkivel. A szeretet motivál a döntéseimben. Szívesen töltöm az időmet a szeretteimmel.

Exit mobile version