Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 12.: Ezért legyél ma hálás

nlc | 2020. Augusztus 12.
Miért lehetsz ma hálás? Igazából mindennap érdemes hálát adnod, mert ezzel az érzés vonzod az életedbe a legtöbb jót. Kínai horoszkóp.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Miért lehetsz ma igazán hálás? (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint a hála érzésével teremted a jót

A Patkány

Elengedem a blokkokat, amik meggátolják az örömömet. Nyitott vagyok a boldogságra. Hálát adok minden jóért, amit az élettől kapok. Megengedem magamnak a valódi örömöket. 

A Bivaly

Bízom a Teremtőben, bízom a szeretetben. Bízom magamban. Tudom, hogy bármit elérhetek. Hálás vagyok minden segítségért, amit kapok. Tudom, hogy a lehető legjobban alakul az életem.

A Tigris

Hálás vagyok a harmóniáért. Boldog, békés az életem. Most minden jó, ahogy van. Harmóniában élek magammal, és harmóniában élek a külvilággal. Mindenből egyre több van az életemben. Hálát érzek érte. 

A Nyúl

A szeretet a legnagyobb erő. Szeretettel bármit elérhetek. Őszintén szeretek, és engem is szeretnek. Hálát érzek minden szeretetért, amit kapok. Nagyszerű az életem. A szeretet a legfontosabb.

A Sárkány

Jó irányba halad az életem. Pozitív jövőt látok magam előtt. Hálámmal megsokszorozom a jót az életemben. Egyre szebb és jobb az életem. Hiszek magamban. Hiszek a sikeremben.

A Kígyó

Bátran cselekszem. Megteszek minden tőlem telhetőt. Napról napra egyre jobban alakul minden. Bizakodom és remélek. Megteszem a legfontosabb lépéseket, hogy elérjem a célomat.

A Ló

Belső békém a környezetemre is hat. Árad belőlem a nyugalom. Jó hatással vagyok mindenkire. Szeretnek velem lenni a többiek. Békében, boldogságban, harmóniában élek. Nagyon hálás vagyok mindért.  

A Kecske

Hálás vagyok a testemnek. Szeretem és elfogadom magamat. A legjobbat adom a testemnek, mert a legjobbat érdemlem. Vigyázok magamra. Ápolom és gondozom a testemet, a lelkemet.

A Majom

Anyagi helyzetem naponta javul. Egyre több pénzem van. Egyre sikeresebbnek érzem magamat. Mindig van pénzem. Mindig jól bánok a pénzzel. Hálás vagyok a munkámért. Jól keresek vele. 

A Kakas

Minden lehetőség az enyém. Nyitott vagyok az új lehetőségekre. Megadom magamnak az örömet. Élek az életem adta lehetőségekkel. Tudom, hogy mindig a legjobbat válaszom. Hálát érzek minden jóért, ami velem történik. 

A Kutya

Jót cselekszem másokkal, és ez visszatér hozzám. Minél több jót adok másoknak, annál több jót kapok vissza. Hiszek az univerzum bölcsességében. Tudom, hogy egyre jobb dolgok történnek velem.

A Disznó

Mindenki segítőkész és kedves velem. Örömmel fogadom a segítséget. Örömmel nyújtok segítőkezet a többieknek. Mindig vannak emberek, akikre számíthatok. Hálás vagyok a környezetemért, a barátokért.

Exit mobile version