Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 15.: A boldogság itt van

nlc | 2020. Augusztus 15.
A boldogság itt van közvetlenül előtted. A kínai horoszkóp szerint csupán ki kell nyújtanod ma érte a kezed. Ugye megteszed?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A boldogság az ajtón kopogtat. Beengeded? (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít boldogságra találni

A Patkány

Megélem az örömöt. Megengedem magamnak a valódi boldogságot. Ma csak a boldogságra figyelek. Azt teszem, amiből boldogságot meríthetek. Tele van az életem örömteli lehetőségekkel. 

A Bivaly

A boldogságom belülről fakad. Árad belőlem az öröm, a jókedv. Boldog vagyok, mert boldog akarok lenni. Mindig találok magamnak örömforrásokat. Ma csupa olyan dolgot teszek, ami örömmel, boldogsággal tölt el.

A Tigris

Az öröm mindenben a társam. Boldog vagyok. Boldog az életem. Keresem az örömöt az életemben. Megélem a boldog pillanatokat. A mai napom a boldogságról szól. Csak erre törekszem. 

A Nyúl

A boldogság állapot és nem eredmény. Tudom, hogy csak rajtam múlik a boldogság. A pozitív életérzésre törekszem. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Boldog vagyok, mert így döntöttem.

A Sárkány

Örömöt adni és kapni is könnyű. Örömmel adok, és örömmel fogadok el. Nyitott vagyok minden örömteli lehetőségre. Magamhoz vonzom a jó dolgokat. Minél több jót adok, annál többet kapok vissza. 

A Kígyó

Örömre cserélem a bánatot. Elengedem a fájdalmakat. Elengedem a múltat. Az örömet keresem az életemben. Minden napom lehet boldog. Optimista vagyok. Hiszek a valódi boldogságban.

A Ló

A mosolyom boldoggá tesz másokat is. Széppé tesz a mosoly. Szeretek mosolyogni, sokkal jobb a kedvem tőle. Minden mosolyomra mosoly a válasz. Minél többet mosolygok, annál boldogabb az életem.  

A Kecske

Boldog vagyok. Teljes az életem. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Hálát érzek minden jóért. Hálám megsokszorozza a boldogságomat. Az itt és mostban élek. Megérdemlem a boldogságot.

A Majom

Az örömöm gyógyító erejű. Pozitív gondolatokkal, érzésekkel gyógyítom magamat. Napról napra jobban érzem magam. Tudatosan keresem az örömteli dolgokat. Nagyon sok örömben, boldogságban van részem. 

A Kakas

Boldogságot sugárzom magam köré. Árad belőlem a pozitív energia. Szeretnek velem lenni a többiek. Mindenkit boldogságra inspirálok. Szeretem az életemet. Most minden úgy jó, ahogy van. Hálát érzek érte. 

A Kutya

Hagyom, hogy boldog legyek. Megengedem magamnak a boldogságot. Ma csak azt teszem, ami valóban boldogságot okoz. Örömteli az életem. Mindenem megvan, amire csak vágyom.

A Disznó

Könnyen teszek boldoggá másokat. Könnyen teszem magamat boldoggá. Minél több boldog pillanatot adok a többieknek, annál többet kapok vissza. Az életem tele van valódi boldogsággal. 

Exit mobile version