Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 16.: Az álmok valóra válnak

nlc | 2020. Augusztus 16.
Az álmok valóra válnak vasárnap. Milyen álmot valósítanál meg a szíved szerint? Miben hiszel igazán? A kínai horoszkóp szerint most bármi megtörténhet...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vasárnap valóra válhatnak az álmok (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít valóra váltani az álmokat

A Patkány

Fiatalságom belülről fakad. Fiatalos és egészséges vagyok. Jól érzem magamat a bőrömben. Nem látszik meg rajtam az életkorom. Fiatalnak érzem magamat, fiatalosan gondolkodom. 

A Bivaly

Elfogadom a bőséget az élettől. Tudom, hogy megérdemlem a bőséges és boldog életet. Gyűjtöm az élményeket, az inspirációt. Napról napra gazdagabbnak érzem magamat. Tényleg mindenem megvan.

A Tigris

Szeretek a tükörbe nézni. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitív a kisugárzásom. Boldog vagyok, ragyogok. Szeretnek velem lenni a többiek. Másokra is nagyon pozitívan hatok. 

A Nyúl

Lelkesedésem másokat is lelkesít. A pozitív életérzéssel inspirálom a többieket. Nagyon sok erő és öröm van bennem. Jól érzem magamat, mert jól akarok lenni. Meglátszik rajtam a boldogság.

A Sárkány

Megérdemlem, hogy valóra váljanak az álmaim. Hiszek az álmaimban. Tudom, hogy elérhetem, amit igazán akarok. Ma bármit megvalósíthatok, bármit elérhetek. Valóra váltom az álmaimat.

A Kígyó

A szeretet körülvesz. Hálás vagyok, mert valódi szeretetben élhetek. Az álmaim valóra válnak. Szeretem az álmaimat. Hiszek magamban, és hiszek a szeretet erejében. Mindennap merítek a szeretetből.

A Ló

Jólétemet könnyen megvalósítom. Bőségben, boldogságban élek. Szeretem a munkámat, jól megfizetnek érte. Jól élek, elégedett és boldog vagyok. Mindenem megvan, amire csak vágyom.  

A Kecske

Hiszek magamban. Hiszem, hogy valóra válnak az álmaim. Mindig elérem és megvalósítom, amiben igazán hiszek. Az univerzum támogat és segít engem. Hálát érzek minden jóért, amit az élettől kapok.

A Majom

Mantráim hatékony segítők. Mantrázom az álmaimat. Valóra váltom a vágyaimat a mantrák segítségével. Hiszek a mantrák erejében. Pozitívan gondolkodom. Elérem, amit igazán akarok. 

A Kakas

Életem pozitívan alakul. Napról napra jobb az életem. Tudom, hogy valóra válnak az álmaim. Hiszem, hogy egyre jobban alakul minden. Pozitív és nagyon boldog jövő előtt állok. Nyitott vagyok a jó dolgokra. 

A Kutya

Napról napra egészségesebb vagyok. Minden nappal és mindenhogyan egyre jobban érzem magamat. Árad belőlem az életenergia. Jól érzem magamat a bőrömben. Szeretem és elfogadom, aki vagyok.

A Disznó

Kreatívan élem az életemet. Kreatívan valósítom meg, amit akarok. Tehetséges ember vagyok. Elérem a céljaimat. Tudom, mit akarok az élettől. Mindig megkapom, amire vágyom. 

Exit mobile version