Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 17.: Melléd pártol a szerencse

nlc | 2020. Augusztus 17.
Hétfőn igazán szerencsésnek érezheted magad. A kínai horoszkóp szerint egész nap melletted lesz a szerencse... Szóval, érdemes élni minden új lehetőséggel.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A szerencse melléd pártol hétfőn a kínai horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint figyeld ma a szerencsédet

A Patkány

Középpontomban vagyok. Harmóniában élek magammal, és harmóniában vagyok a többiekkel is. Szerencsésnek érzem magam. Jó emberekkel élhetek együtt. Kiegyensúlyozott és boldog vagyok. 

A Bivaly

Jót teszek másokkal. Örömmel adok szeretetet. Örömmel segítek. Hálával fogadok minden jót cserében. Szerencsés az életem, mert azt tehetem, amit igazán szeretek. Jó érzés örömet okozni.

A Tigris

A szerencse hűséges társam. Mindig mellettem van a szerencse. Tudom, hogy bármit elérhetek. Nagyon szerencsésnek érzem magamat. Hiszek a szerencsémben, hiszek a céljaimban. 

A Nyúl

A szívem tudja, mi a jó nekem. Követem a szívem hangját. Én döntök az életemről, én tudom, mi a legjobb nekem. Szerencsés vagyok, mert jó életem van. Bízom az intuíciómban, bízom magamban.

A Sárkány

A szeretet mindig jár nekem. Megérdemlem a valódi szeretetet. Szerencsés vagyok, mert igaz szeretetben élek. Boldog a párkapcsolatom, boldog az életem. Kezembe vettem a szerencsémet.

A Kígyó

Gyermeki énem biztonságban van. Jóban vagyok magammal. Szeretettel gondolok a belső gyermekemre. Mindennap adok magamnak szeretetet. Elfogadom, aki vagyok. Megbocsátottam magamnak.

A Ló

Megőrzöm az egészségemet. Vigyázok magamra. Fontos vagyok. Az egészségem drága kincs, mindennél fontosabb. Törődöm magammal. Figyelek a testi, lelki egészségemre. A legjobbat adom magamnak.  

A Kecske

Szerencseenergia áramlik az életembe. Nyitott vagyok minden jóra. Hiszek a szerencsémben. Tudom, hogy mostantól jóra fordul minden. Mellém pártolt a szerencse. Hálás vagyok érte.

A Majom

A spontán döntéseim jó döntések. Hiszek a megérzéseimben. Az intuícióm mindig a legjobb döntéshez segít. Figyelek a belső hangokra. Súgnak nekem az égiek. Tudom, hogy mindig jól döntök. 

A Kakas

Segítek és segítenek nekem. Önzetlenül adok, és önzetlenül támogatnak a többiek. Minden jót, amit másoknak adok, megsokszorozva kapok vissza. Nagyon szerencsésnek érzem magamat. 

A Kutya

Szeretet és egészség van az életemben. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Boldog és elégedett vagyok. Kicsattanok az egészségtől. Valódi szeretetben élek. Tudom, hogy ez a legfontosabb.

A Disznó

Céljaim csak karnyújtásnyira vannak. Mindig elérem és megvalósítom a céljaimat. Elérhető célokat tűzök magamnak. Sikeres és elégedett vagyok. Szerencsésnek érzem az életemet. 

Exit mobile version