Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 22.: Engedd el a feszültséget!

nlc | 2020. Augusztus 22.
Engedd ki magadból a feszültséget! Legyél tudatos, lélegezz mélyen és lassan, s őrizd meg a belső békédet. Semmi sem fontosabb ma ennél. Kínai horoszkóp.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Legyél minél lazább szombaton (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít elengedni a feszültséget

A Patkány

Döntést hozni egyszerű. Sosem stresszelek a döntések miatt. Elengedem a feszültséget, figyelek a megérzéseimre. Mindig jól döntök. A saját életemben én tudom a legjobban, hogy mi a jó nekem. 

A Bivaly

Életem minden területén erős vagyok. Bízom magamban. Tudom, hogy mit akarok megvalósítani. Határozott vagyok. Nincs okom félelemre, feszültségre. El tudom érni, amit igazán akarok.

A Tigris

Kisimult vagyok és elégedett. Átjár a nyugalom. Mélyeket lélegzem, megnyugtatom az elmémet. A középpontomat, a harmóniát keresem. Figyelek magamra. A jó érzésekre törekszem.

A Nyúl

Kiengedem magamból a feszültséget. Tudatosan lélegzem. A kilégzésekkel eltávozik belőlem a félelem, a feszültség. Képes vagyok uralni az érzéseimet. A nyugalmat keresem minden helyzetben.

A Sárkány

Mindenkit tisztelek. Mindenkivel tisztelettel bánok. Kedvességemért kedvesség és tisztelet a jutalom. Szeretem az embereket. Mindenkinek azt adom, amit én is kapni szeretnék tőlük.

A Kígyó

Családomat a szeretet vezérli. Minden helyzetet szeretettel kezelek. Szeretettel könnyen oldom a feszültséget. Minden problémára a szeretet a megoldás. Hálás vagyok a családomnak, mert valódi szeretetben élhetek.

A Ló

Mindenkinek a legjobbat adom magamból. Nyugodt és békés a természetem. Szeretek a többiekkel együtt lenni. Mindenkire jó hatással vagyok. Áldás és béke árad belőlem. Ma különösen fontos a nyugalmam.  

A Kecske

Kimutatom szeretetemet a családom felé. Mindennap megölelem a szeretteimet. A szeretet valódi összetartó erő. Mindent elérhetek a szeretettel. Szeretjük és támogatjuk egymást.

A Majom

Bízom magamban. Hiszek a képességeimben. Ma a nyugalomra, a békére törekszem. Kerülöm a feszültséget. Minden helyzetet meg tudok oldani. Számítanak rám a többiek. Fontos vagyok, s ez jó érzés nekem. 

A Kakas

Mindig meglátom a helyes utat. Minden feszült helyzetben helyt tudok állni. Könnyedén kibékítem az ellentéteket. Ma különösen nagy szükség van rám. A legjobb megoldást adom a többieknek.

A Kutya

Elfogadó vagyok. Nyitottságom nyugalmat okoz. Elfogadok mindenkit olyannak, amilyen. Jó hatással vagyok a környezetemre. Higgadtsággal bármit kezelni tudok. Könnyedén orvosolom a feszültséget.

A Disznó

Felismerem a számomra jó dolgokat. Azt teszem, ami igazán örömet okoz nekem. Elengedem a feszültséget, a megoldásra törekszem. Jóban vagyok magammal, és jól kijövök a többiekkel.

Exit mobile version