Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 23.: Nyitva a boldogság ajtaja

nlc | 2020. Augusztus 23.
A boldogság ajtaja nyitva áll. Bármit is jelentsen számodra a boldogság, a kínai horoszkóp szerint ma megélheted, megtapasztalhatod, ha kellően nyitott vagy...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Nyitva van a boldogság ajtaja (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint jó lehetőségekre számíthatsz

A Patkány

Lehetőségeim napról napra jobbak. Lehetőségem van a boldogságra. Minden nappal egyre közelebb kerülök hozzá. Hiszek a valódi boldogságban. Megélem, mert megérdemlem.

A Bivaly

Örömmel segítek a barátaimnak. Jó érzés, amikor másokért tehetek. Szeretnek a barátaim. Hálát érzek értük. Mindenben és mindenkor számíthatok rájuk. Boldog vagyok, amikor velük lehetek.

A Tigris

Átadom magam a romantikus pillanatoknak. Megélem az igazi szerelmet. Társam az igaz szerelmem. Boldog vagyok, teljes az életem. Megérdemlem az igazi párkapcsolatot. Most minden jó, ahogy van. 

A Nyúl

Megbecsülést kapok mindenhol. Nagyra értékel a környezetem. Fontos vagyok. Valódi szeretetben élek. Megbecsülöm őket, és hálát adok a szeretteimért. Jó érzés, mert elismernek engem a többiek. 

A Sárkány

Minden percben történik valami jó. Mindig nyitott vagyok a jóra. A boldogságra törekszem ma. Megélem, mert megérdemlem az örömet. Mindig történik velem valami jó. Mindig teszek érte, hogy jó legyen az életem.

A Kígyó

A változások értem vannak. Szeretem a változásokat. Boldoggá tesznek az újdonságok. Örömet találok a változásban. Örömmel változom és változtatok. Mindig jó dolgok történnek velem. Tényleg boldog vagyok.

A Ló

A boldogság ajtaja nyitva áll előttem. Beengedem az életemben a boldogságot. Rajtam múlik, hogy mennyire vagyok boldog. Átadom magamat az élet örömeinek. Boldog vagyok, mert így döntöttem. 

A Kecske

Elfogadom a boldogság bármely formáját. Mindig azt teszem, ami boldoggá tesz engem. Megengedem magamnak, hogy valóban boldog lehessek. Nyitott vagyok a boldog pillanatokra.

A Majom

Elfelejtem a sérelmeimet. Elengedek magamból minden fájdalmat és negatív érzelmet. A múlt nincs rám hatással. Boldog vagyok, mert boldog akarok lenni. Az örömre, a boldogságra, a jóra figyelek. 

A Kakas

Minden pillanatban szeretek és szeretnek. Boldog az életem. Szeretem a páromat, szeret a párom. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Bőségben, harmóniában, valódi szeretetben élek.

A Kutya

Hálát adok a barátságaimért. Nagyszerű emberek a barátaim. Vakon bízhatok bennük. Mindig boldoggá tesz, amikor velük lehetek. Az igazi barátaim minden helyzetben mellettem vannak.

A Disznó

A megújulás része az életemnek. Szeretem a változásokat. Szeretek újítani és megújulni. Mindig történik velem valami jó. Inspirálnak az újdonságok. Napról napra boldogabb vagyok. 

Exit mobile version