Napi kínai horoszkóp 2020. augusztus 29.: Cseréld békére a haragot!

nlc | 2020. Augusztus 29.
Szombaton cseréld békére a haragodat! A kínai horoszkóp szerint a mai nap különösen alkalmas, hogy szélnek ereszd a negatív érzéseket. Ugye megteszed?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ereszd szélnek a haragot szombaton! (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít békére cserélni a haragot

A Patkány

Bármit birtokolhatok, amire vágyom. Mindent megkapok az élettől, amire szükségem van. Pozitívan gondolkodom, hiszek magamban. Békében élek magammal és a környezetemmel. 

A Bivaly

Mindenki látja, mennyire jól vagyok. Árad belőlem a pozitív energia. Békés, harmonikus a természetem. Szeretnek velem lenni a többiek. Mindig elengedem magamban a negatív érzéseket.

A Tigris

A haragot békére cserélem. Elengedem a fájdalmat, és megbocsátok mindenkinek. A megbocsátással megkönnyebbül a lelkem. Napról napra jobban vagyok, mert a békére törekszem. 

A Nyúl

Lelkem fénye beragyogja a világomat. Szeretnek a többiek, mindenkire pozitív hatással vagyok. Jóban vagyok magammal. Szeretem és elfogadom magamat. Meglátszik rajtam, hogy elégedett vagyok. 

A Sárkány

Hagyom, hogy testem tökéletessé váljon. Szeretem és elfogadom magamat. Testemre mindig pozitívan gondolok. Napról napra jobban érzem magamat a bőrömben. Szép vagyok. Pozitívan állok magamhoz.

A Kígyó

Értékelem a sikereimet. Megélem az igazi örömöket. Mindig megjutalmazom magamat, amikor sikert érek el. Megérdemlem a dicséreteket. Harmóniában, békében élek. Sikeresnek érzem az életemet.

A Ló

Békességet és boldogságot engedek az életembe. Árad belőlem a nyugalom, a pozitív energia. Szeretnek velem lenni a többiek. Mindenkire jó hatással vagyok. Nincs bennem harag és félelem. Szeretettel gondolok a többiekre.  

A Kecske

Tehetséges vagyok. Bármit elérhetek az életemben. Használom a kreativitásomat, a született tehetségemet. Megérdemlem a legjobb lehetőségeket. Tudom, hogy mindent elérhetek, amire vágyom.  

A Majom

Bőségesen rendelkezésemre áll minden. Bőségben, boldogságban, békében élek. Teljes az életem. Jól élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Elengedtem a szívemből minden haragot. Szeretettel, hálával élem az életemet. 

A Kakas

Gondolataim világosak és pozitívak. Elengedtem magamból a fájdalmas érzéseket. Mindenkinek könnyen megbocsátok, beleértve magamat is. Jól kijövök a többiekkel. Könnyen megtalálom a közös hangot. Őszinte ember vagyok.

A Kutya

Vonzódnak hozzám az emberek. Pozitív a kisugárzásom. Mindenkihez szeretettel közelítek. Könnyű velem kijönni. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok mindenkivel. Boldog az életem. Békében élek.

A Disznó

Küldetésem a boldogság. Mindig elengedem a haragot. Mindig a jóra törekszem. Mindenkinek segítek megtapasztalni a valódi boldogságot. Pozitív példát mutatok az életemben.

Exit mobile version