Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 1.: Biztonságban vagy

nlc | 2020. Szeptember 01.
Mennyire érzed magad biztonságban? Mennyire kiszámítható és stabil az életedet? A kínai horoszkóp szerint ma tapasztalhatod a valódi nyugalmat.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Tapasztald meg a valódi biztonságot és nyugalmat! (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít biztonságra találni

A Patkány

Biztonságot teremtek a családomnak. Biztonságban érzem magamat a családomban. Jó emberek között élek, boldog vagyok. Vigyázok magamra, vigyázunk egymásra. A nyugalom az életem része. 

A Bivaly

Beengedem életembe a csodákat. A csodák erőssé tesznek. Biztonságban vagyok, stabil és kiegyensúlyozott az életem. A változások nyugalmat hoznak. Csodás az életem, mert megengedem magamnak a csodákat.

A Tigris

A nyugalom a legfőbb fegyverem. Nyugodt vagyok, mert mindenem megvan. Biztonságos és kiszámítható az életem. Szeretem, hogy minden a vágyaim szerint történik. Most minden jó, ahogy van. 

A Nyúl

Családomban mindenkire mosolygok. Jóban vagyok magammal. Könnyedén kijövök mindenkivel. A mosoly erejével csodákat érhetek el. Mosolygós ember vagyok. Ilyennek szeretnek a többiek. 

A Sárkány

Higgadtan védem meg az igazamat. Nagyon okosan és szeretettel érvelek. Biztonságban vagyok, szabadon dönthetek. Szívesen meghallgatnak a többiek. Minden helyzetben tudom, mit és hogyan mondjak. 

A Kígyó

Örömmel végzem el minden feladatomat. Szeretem a munkámat, örömet találok benne. Bőségesen megfizetnek érte, biztonságot ad a munkám. A legjobb helyen dolgozom. Nagyon hálás vagyok érte.

A Ló

Kiadásaim engem gazdagítanak. Szeretem a pénzt használni. Ösztönösen jól bánok a pénzzel. Minden kiadott forintom visszatér hozzám. Mindig van elég pénzem. Mindenre jut, amire szánni akarok.   

A Kecske

Gyermeki énem biztonságban van. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretettel gondolok a belső gyermekemre. Biztonságban vagyok, biztonságban van a belső gyermeki énem. Valódi szeretetben élek.  

A Majom

Hagyom, hogy az univerzum egységét megtapasztaljam. Hiszek az univerzum bölcsességében. Érzem a támogatást, érzem a nyugalmat. Tudom, hogy mindig a legjobb dolgok történnek velem.

A Kakas

A szeretet állandóan része az életemnek. Szerencsés vagyok, mert valódi szeretetben élhetek. Hálás vagyok a szeretetért, amit kapok. Minél többet adok, annál többet kapok vissza belőle. Tudok szeretni. 

A Kutya

Mindenben meglátom a lényeget. Könnyen fókuszálok. Könnyen elérem a célomat. Lényegre törően beszélek. Napról napra egyre tudatosabban élek. Biztonságos az életem. Mindenben a legjobbat keresem.

A Disznó

Jól osztom be az időmet. Nagyon jól menedzselem az időmet. Mindenre jut időm, amire szánni akarok. Ösztönösen tudom, mi a legjobb nekem. Értelmes dolgokkal töltöm a drága időt. Jó az életem.

Exit mobile version