Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 2. – Nyugalom, nyugalom!

nlc | 2020. Szeptember 02.
A legnehezebb és a legfeszültebb napokon a legfontosabb a nyugalom, a higgadtság. A kínai horoszkóp segít harmóniában maradni...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A nyugalom, a harmónia ma különösen fontos a kínai horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít nyugalomra találni

A Patkány

Nyugodt maradok. Minden helyzetben megőrzöm a higgadtságomat. Senki és semmi sem tud kiborítani. A legjobbat adom magamnak: a nyugalmat. Békében élek magammal, és mindenki mással is. 

A Bivaly

Igazamat szeretettel kimondom. A szeretet ma mindenben segít nekem. Higgadt és nyugodt maradok, amikor szeretettel érvelek. A többiek elfogadják az igazamat. Jól esik az egyetértés. Erre törekszem.

A Tigris

Békesség van bennem. Ma a nyugalom a legfontosabb. Minden helyzetben megőrzöm a hidegvéremet. Jóban vagyok magammal. Nem hat rám a stressz, a  feszültség. A jót, pozitívumot keresem a mai napban.

A Nyúl

Az isteni időzítés működik életemben. Minden a lehető legjobbkor történik velem. Mindent megkapok az élettől a maga idejében. Nyugodt és békés vagyok, mert tudom, hogy a legjobb dolgok történnek velem. 

A Sárkány

Védőháj nélkül is magabiztos vagyok. Leteszem magamról a súlyokat. Nem cipelem a terheket fölöslegesen. Biztonságban vagyok. Hiszek magamban. Nyugodt és elégedett vagyok. 

A Kígyó

Bármibe fogok, az jól sikerül. Minden a kedvem szerint történik. Nyugodt vagyok, nincs okom aggódni. Sikeres az életem. Tudatosan élek és tervezek. Mindent meg tudok valósítani, amiben hiszek.

A Ló

Tudom, hogy a legjobbat érdemlem. Nyitott vagyok az újdonságokra, nyitott vagyok a jóra. Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy csak jó dolgok történhetnek velem. Bízom magamban, bízom az életemben.   

A Kecske

Szeretetet adok mindenkinek. Árad belőlem a pozitív energia. Békém, harmóniám a többiekre is átragad. Mindenkire jó hatással vagyok. Mindenki megnyugszik mellettem. A szeretet éltet.  

A Majom

Megőrzöm a testem jólétét. Vigyázok magamra. Figyelek az egészségemre. Fontos a jólétem, ezért a legjobbat adom magamnak. Egészségesen élek. Nyugodt vagyok, mert minden a legnagyobb rendben van velem.

A Kakas

Szeretettel veszem körül a környezetemet. Szeretetet kapok a többiektől. Minden jó most, ahogy van. Nyugodt vagyok minden helyzetben. Szeretettel bármit elérhetek. Szeretettel valósítom meg a vágyaimat. 

A Kutya

Gyerekeim boldog életet élnek. Nyugodt vagyok, mert boldogok a gyerekeim. Pozitív példámmal nevelem őket. Jót adok, és jót kapok tőlük cserében. Boldog a családi életem. Remek szülő vagyok.

A Disznó

Bőségben élhetek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Teljes és egész az életem. Nincs okom aggódni. Nyugodt és elégedett vagyok. Bőségben, boldogságban, nyugalomban élek.

Exit mobile version