Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 3.: Boldogság és szeretet

nlc | 2020. Szeptember 03.
Ki ne vágyna boldogságra, szeretetre, harmóniára. A kínai horoszkóp szerint ma mindent megérezheted... Nyitott vagy rá?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Boldogság és szeretet vár a kínai horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp boldogság és szeretet vár

A Patkány

Valóra váltom a céljaimat. Boldogság és szeretet vár rám. Megérdemlem, hogy jól érezzem magamat. Hiszek magamban, el tudom érni, amit igazán akarok. A boldogságot választom, mert boldog akarok lenni.

A Bivaly

Egységben élek a környezetemmel. Jóban vagyok mindenkivel. Könnyű velem kijönni. Boldog ember vagyok. Pozitív a kisugárzásom, szeretnek engem a többiek. Hálát érzek a szeretetért, amiben élhetek.

A Tigris

A családi béke valóra válik. Szeretettel közelítek minden családtagomhoz. A szeretet minden sebet begyógyít. A szeretettel békét teremtek. Hálát érzek a családomért. Jóban vagyunk, szeretjük egymást. 

A Nyúl

Szeretetet árasztok a családomra. Mindenki fürdőzhet a szeretetemben. A szeretetből sosem elég. Árad belőlem a boldogság. Boldog vagyok, mert erre törekszem. Boldog velem a családom. 

A Sárkány

Mindenki örömmel segít nekem. Tudok segítséget kérni. Szívesen adok, és szívesen fogadok el. Öröm számomra a segítség. Nyitott vagyok a többiekre. Mindennap történik velem valami jó. Boldog az életem. 

A Kígyó

Beosztással élek. Nagyon jól bánok a pénzzel. Mindenkor értelmesen költöm el a pénzemet. Szeret a pénz nálam lenni. Mindig van belőle bőven. Valódi bőségben élek, mert így döntöttem.

A Ló

Gyermeki énem szeretetburokban él. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretettel gondolok a belső gyermekemre. Biztonságban vagyok, biztonságban van a belső gyermeki énem. Boldog vagyok, valódi szeretetben élek.

A Kecske

Hagyom, hogy testem meggyógyítsa önmagát. Szeretettel gondolok magamra. Szeretettem gyógyítom a testemet, a lelkemet. Mindenre gyógyír a szeretet. Hiszek magamban. Hiszek a szeretet erejében.  

A Majom

Mosolyom boldoggá teszi a szerelmemet. Szereti a párom, amikor mosolygok és boldog vagyok. Boldogságom az ő sikere. Hálát érzek a párkapcsolatomért. Párommal tökéletesen kiegészítjük egymást.

A Kakas

Könnyedén elengedem a pluszkilókat. Leteszem a súlyokat magamról. Többé nem cipelem a problémákat. A szeretetre figyelek. Napról napra könnyebbnek érzem magamat. A boldogságot keresem. 

A Kutya

Az élet értelmét felismerem. A boldogság, a szeretet az életem értelme. Jóban vagyok magammal, szeretem magamat. Napról napra tudatosabban élek. A jóra, az örömre, a teljességre törekszem.

A Disznó

Boldogság és szeretet jellemzi a kapcsolataimat. Hálás vagyok, mert valódi boldogságban, szeretetben élhetek. Most minden jó, és minden nagyon harmonikus. Szeretek és viszontszeretnek.

Exit mobile version