Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 8. – Ez egy boldog nap

nlc | 2020. Szeptember 08.
A kínai horoszkóp segít, hogy igazán boldognak érezhesd magadat, s nagyszerűen alakuljon a keddi napod. Ma boldogságra találhatsz.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Igazán boldog lehet a mai napod (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint ez egy boldog nap lehet

A Patkány

A bizalom lényem természetes része. Könnyű bizalmat szavaznom. Bízom magamban, bízom a boldogságban. Könnyen kijövök a többiekkel. Bízik bennem a környezetem. Hálát érzek a bizalomért, amit kapok.

A Bivaly

Tárt karokkal fogadom a szerelmet. Nyitott vagyok a boldogságra. Tudom, hogy megérkezik hozzám a szerelem, amire vágyom. Olyan társra találok, akivel összeillek. Megélem a boldogságot.

A Tigris

Jóságomra jóság a válasz. Minden jóért még több jót kapok cserébe. Örömmel teszek jót az emberekkel. Örömmel fogadom a jót. Mindennap jó dolgok történnek velem. Boldog vagyok. 

A Nyúl

Minden pillanatban boldog vagyok. A boldogság az életem része. Bennem van a boldogság képessége. Megélem az élet örömeit. Most minden jó, ahogy van. Boldog és elégedett vagyok. 

A Sárkány

Boldog jövőt teremtek magamnak. Hiszem, hogy egyre jobb dolgok történnek velem. Boldognak látom a jövőmet. Pozitívan gondolok magamra és a lehetőségeimre. Minden egyre jobban és jobban alakul.  

A Kígyó

A pozitív gondolatok gyorsan hatnak. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Boldog vagyok, mert boldog akarok lenni. Pozitívan élem az életemet. Egyre jobb és jobb minden.

A Ló

Megtalálom az életem értelmét. A boldogság a legfontosabb az életemben. Értelmet ad a boldogság az életemnek. Mindennap keresem az örömforrásokat. Megélem a valódi boldogságot. 

A Kecske

Könnyen kapok szeretetet másoktól. Könnyen adok szeretetet. Könnyű kimutatni a szeretetemet. Mindennap örömmel élek. Szeretem magamat, szeretem a környezetemet. Most igazán jól vagyok.

A Majom

Kritikus gondolataimat elfogadásra cserélem. Nem ítélkezem többé. Pozitívan tekintek a többiekre. Mindenkiben meglátom a jót. Boldoggá tesznek a pozitív gondolatok. Elfogadó vagyok, szeretek.

A Kakas

Nyugalmamat mindig megőrzöm. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. Kiegyensúlyozott vagyok. Harmóniában, boldogságban élek. Nem hat rám a stressz, csak a jóra figyelek. 

A Kutya

Gondolataimnak teremtő ereje van. Mindent megvalósítok, amiben hiszek. Pozitív gondolataimmal formálom az életemet. Elérem, amit igazán akarok. Pozitívan érzek és cselekszem.

A Disznó

Bevételeim egyre gyarapodnak. Szeretem a pénzt. Megteremtem magamnak az anyagi javakat. Napról napra egyre nagyobb bőségben élek. Pozitívan változik az életem. Velem van a boldogság.

Exit mobile version