Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 10. – Legyél ma pozitív példa!

nlc | 2020. Szeptember 10.
Pozitív példát mutathatsz a többieknek ma. Legyél példakép, s tapasztald meg, milyen érzés, amikor mások belőled inspirálódnak. Kínai horoszkóp.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Pozitív példát mutathatsz a többieknek (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint ez egy boldog nap lehet

A Patkány

A szerelem és a szeretet stabil pontjai az életemnek. Pozitív példát mutatok a szeretetből. Pozitív a kisugárzásom, szeretnek velem lenni a többiek. Jó érzés, hogy példakép lehetek.

A Bivaly

Az univerzummal egységben, egészségesen élek. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok a környezetemmel. Egészségesek a kapcsolataim. Példaértékű kapcsolatokat kötök.

A Tigris

Könnyen szót értek a gyerekekkel. Követendő példát mutatok a gyerekeknek. Szeretnek a gyerekek velem lenni. Jól kijövök velük. Sokat tanulok tőlük, ők is sokat tanulhatnak tőlem. 

A Nyúl

Családomat szeretetburok veszi körül. Szeretetben élünk egymással. Jóban vagyok a családommal. Pozitív energiát merítek belőlük. Pozitív példát mutatunk mindenkinek. Hálát érzek a szeretetért, amiben élhetek. 

A Sárkány

A pénz szeret engem és megtalál. Nagyon jól bánok a pénzzel. Értelmes dolgokra költöm a pénzemet. Inspirálóan hatok a többiekre. Mindig van elég pénzem. Mindig megtalálom a legjobb pénzforrásokat.  

A Kígyó

A főnököm a barátom és nem az ellenségem. Jól kijövök a főnökömmel. Szeretem a munkámat, szeretem a munkahelyemet. Jóban vagyok mindenkivel. Öröm a főnökömmel együtt dolgozni. Szerencsés vagyok.

A Ló

Szeretetből példát mutatok mindenkinek. Jóban vagyok magammal, és jóban vagyok a környezetemmel. A szeretet az életem része. Inspirálóan hatok a többiekre. Tudom, hogy kell jól szeretni. 

A Kecske

Mindennap szánok időt a harmónia megteremtésére. Jóban vagyok magammal, és harmóniában élek a környezetemmel. Szeretem, amikor minden rendben van velem. Jól kijövök a többiekkel.

A Majom

Felismerem, hogy mi a jó számomra. Azt teszem, ami a legjobb nekem. Minden napban találok örömet. Megengedem magamnak az énidőt. Jól használom fel az időmet. Örömmel élem az életemet.

A Kakas

Hagyom, hogy párom megértse minden gondolatomat. Nyitott vagyok a párom felé. Szeretem és megértem a társamat. Mindent meg tudunk beszélni egymással. Példaértékű a párkapcsolatom. 

A Kutya

Minden napomat fénnyel és szeretettel töltöm meg. Minden napban találok örömet. A jóra, a szépre törekszem. Pozitívan gondolkodom. Inspirálom a környezetemet. Árad belőlem a pozitív energia.

A Disznó

Testemen könnyedén változtathatok. Figyelek magamra, figyelek a testemre. Szépnek látom magamat. Nem cipelek fölösleges súlyokat. Szeretek mozogni. Szeretetemmel is formálom a testemet.

Exit mobile version