Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 13. – Kérj és megadatik!

nlc | 2020. Szeptember 13.
Az univerzum teljesíti a kívánságaidat – a legjobb időben, a legjobb helyen. Kérj és megadatik – biztat a kínai horoszkóp!

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Teljesülnek a kívánságok a kínai horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít, hogy teljesülnek a kívánságok

A Patkány

Erősségem a gondolkodás, nem döntök elhamarkodottan. Figyelek az univerzum jeleire, figyelek a megérzéseimre, mielőtt döntést hozok. Jól döntök és jól választok minden helyzetben.

A Bivaly

Életem napról napra jobban alakul. Teljesülnek a vágyaim. Hiszek az univerzum bölcsességében. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Tudom, hogy egyre jobb dolgok történnek velem.

A Tigris

Az új helyzetek kedvemre való új lehetőségeket hoznak. Élek az újdonságokkal. Minden egyre jobban alakul az életemben. Szeretem a változásokat. Minden értem történik a lehető legjobb időben.  

A Nyúl

Az újdonságok inspirálnak, megváltoztatom az életemet! Nyitott vagyok minden változásra, nyitott vagyok az újdonságokra. Jó dolgok történnek velem, mert a jóra vágyom. Elérem a céljaimat.  

A Sárkány

Az apróságokra is figyelek, ezek viszik előre az életet! Hálát érzek minden jóért, ami velem történik. Értékelem az apróságokat is. Megbecsülöm a kicsit, megérdemlem a nagyot. 

A Kígyó

Bátran kérek, mert tudom, hogy az univerzum teljesíti a kívánságomat. Mindent megkapok az univerzumtól, amire valóban szükségem van. Hiszek az univerzum bölcsességében. A legjobbat kapom, mert megérdemlem.

A Ló

A szív és az ész egyensúlyára törekedve teszem a dolgomat. Használom a megérzéseimet. Pozitívan gondolkodom, érzek és cselekszem. Tudom, hogyan döntsek a legjobban. Sikeres vagyok. 

A Kecske

Végiggondolom a lehetőségeimet és a legjobbat választom. Minden helyzetben választhatom a legjobbat. Nem kell kevesebbel beérnem. Jól döntök, jól élem az életemet. Megérdemlem, hogy igazán boldog legyen az életem.

A Majom

Bátran megmutatom az egyéniségemet, vonzó személyiség vagyok! Kihozom magamból a legtöbbet. Jóban vagyok magammal, és jól kijövök mindenkivel. Minden helyzetben önmagamat adom. 

A Kakas

Ésszel és érzelmekkel mérlegelek, mielőtt kinyitom a szám! Meggondolt és figyelmes vagyok. Tudom, hogy mikor mit kell mondanom. Minden helyzetben szeretettel kommunikálok. 

A Kutya

A külső nyugalmat és boldogságot befogadom a lelkembe is. Árad belőlem a béke és a harmónia. A jóra törekszem az életemben. Az univerzumtól a legjobbat kapom, mert én is a tőlem telhető legjobbat adom.

A Disznó

Mindenhova pontosan érkezem. Pontos ember vagyok, soha nem kések el. Megbízhatónak tartanak a többiek. Mindenkit megtisztelek a pontosságommal. Ugyanezt kapom mindenki mástól.

Exit mobile version