Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 16. – Csodák várnak

nlc | 2020. Szeptember 16.
Valódi csodákra számíthatsz szerdán, ha kellően nyitott vagy az újdonságokra. A kínai horoszkóp ma is támogat, hogy megvalósuljanak a csodák az életedben.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Csodák várna ma a kínai horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít csodákra találni

A Patkány

A szenvedély és a szeretet jól megférnek együtt. Szenvedéllyel élem az életemet. Minden napom tartogat csodákat. Szeretem a munkámat. Szeretem a páromat. Boldog és elégedett vagyok.

A Bivaly

Szeretettel gondolok a testemre. Szeretettel gondolok magamra. Jól érzem magam a bőrömben. Jól vagyok, egészséges vagyok. Minden rendben van velem. Ma igazi csodákra találok.

A Tigris

Kész vagyok a fejlődésre. Nyitott vagyok az újdonságokra. Örömmel változom és változtatok. Új fejezetet kezdek életem könyvében. Napról napra bölcsebb és tudatosabb vagyok.  

A Nyúl

A spirituális fejlődés része napjaimnak. Tudatosan élem az életemet. Mindennap csodákra találok. Hiszek a pozitív gondolatok és a szeretet erejében. Bölcs vagyok, józanul gondolkodom. 

A Sárkány

Szeretetemre szeretet a válasz. Hálát érzek minden szeretetért, amit kapok. Könnyű szeretni. Nyitott vagyok a pozitív érzésekre. Csodás a mai nap. Nagyon sok szeretetben van részem.  

A Kígyó

Megvalósítom a szellem, a lélek és a test harmóniáját. Teljességben, egészségben élek. Vigyázok magamra. Pozitívan gondolkodom, érzek és cselekszem. Minden jó, ahogy most van.

A Ló

Minden pillanatban harmóniát lelek. Béke, nyugalom, bőség jellemzi az életemet. Kijut nekem a jóból. Csodák történnek velem. Harmóniában élek magammal és a környezetemmel is.

A Kecske

A szeretetre bízom a családi vitákat. Csodák történnek velem, amikor szeretek. Tudom, hogy szeretettel bármit könnyedén megoldhatok. Minden percben erre törekszem. Jól kijövök a családommal.

A Majom

A helyzetem egyre jobb. Bízom magamban, bízom a lehetőségeimben. Csodák történnek velem, mert hiszek a csodák létezésében. Napról napra egyre jobban alakul velem minden. 

A Kakas

Elfogadom a jólétet. Nyitott vagyok minden jóra. Hálát érzek a bőségért, amiben élhetek. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Bőven kijut nekem a jóból. Szeretetben, bőségben, boldogságban élek. 

A Kutya

Nyugalmam a gyerekeimre is átragad. Szeretetben élek a családommal. Gyerekeimnek pozitív példát mutatok. Csodás életet teremtek nekik és magamnak. Boldogok a gyerekeim. Nagyon jó szülő vagyok.

A Disznó

Immunrendszerem egyre erősebb. Napról napra egyre jobban érzem magamat. Figyelek a testemre, figyelek az egészségemre. A legjobbat adom a szervezetemnek. Szeretem magamat.

Exit mobile version