Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 17. – Ez a valódi csodák napja

nlc | 2020. Szeptember 17.
Az újhold mindig különleges jelentőséggel bír a kínai horoszkópban. A mai nap csodás lehetőségeket tartogat mindenkinek. Ugye, élsz vele?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Csodás lehetőségeket jelez a kínai újhold (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint csodás lehetőségeket hoz az újhold

A Patkány

Hiszek a csodákban. Tudom, hogy ma csupa jó dolog történik velem. Csodás fordulatokra, újdonságokra számítok. Minden a legjobban alakul. Hiszek a pozitív gondolatok erejében.

A Bivaly

Elfogadom a csodákat. Minden csoda értem történik. Mindennap történnek velem jó dolgok. Ma is. Nyitott vagyok minden jóra, minden újdonságra. Csodás a mai nap. Érzem és tudom.

A Tigris

A csodák természetesek. Persze, hogy vannak csodák! Tudom, hogy a legjobb még vár rám. Megnyitom a szívemet a csodás lehetőségeknek. Változások, új fordulatok kezdődnek az életemben.  

A Nyúl

A csodák mindig rendelkezésemre állnak. Tudom, hogy a legjobb történik velem. Csodás az életem, hálát érzek érte. Mindennap maga a csoda. Az életem ajándék. Valódi csodának tekintem. 

A Sárkány

Megérdemlem a csodákat. Megérdemlem, hogy jó dolgok történjenek velem. Tudom, hogy léteznek csodák, gyakran tapasztalom. Mindent csodaként élek meg. A legnagyszerűbb dolgok még csak ezután jönnek.  

A Kígyó

Hagyom, hogy csodák történjenek. Megengedem magamnak a csodákat. A legjobbat, a legcsodásabbat érdemlem. Elfogadom a csodákat. Az életem csodás változáson megy át. Hálát érzek érte.

A Ló

Csodák segítik az életemet. Mindig történik velem valami jó. A legváratlanabb pillanatban jönnek a csodák. Szeretem, hogy változatos az életem. Ma csupa csodás esemény vár rám.

A Kecske

Jogom van a csodákhoz. Megérdemlem, hogy jó dolgok történjenek velem. A csodák itt vannak körülöttem, csak ki kell nyújtanom a kezem. Szeretem a csodákat. Örömmel fogadom őket.

A Majom

A csodák értem vannak. Minden okkal történik velem. Jó dolgom van, jó az életem. A mai nap csodás lehetőségeket kínál. Élek a csodákkal. Megérdemlem, hogy igazán boldog legyek. 

A Kakas

A csodák valóságosak. Tudom, hogy a csodák léteznek. Ma is számos csodás esemény történik velem. Mindenben meglátom a jót, a csodát. Rá tudok csodálkozni az élet szépségeire. 

A Kutya

A csodák valóra válnak. Minden célomat meg tudom valósítani. Hiszek a csodákban. Tudom, hogy elérem, amit igazán szeretnék. Jó dolgok történnek velem már ma is. Csodákra számítok.

A Disznó

Minden pillanatban történnek csodák. Csak észre kell vennem a csodás pillanatokat. Minden értem van, minden értem történik. A csodák karnyújtásnyira vannak tőlem. Észreveszem a csodákat az életemben.

Exit mobile version