Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 18. – Jók ma a megérzések

nlc | 2020. Szeptember 18.
Nagyszerűen működnek a megérzések, ezért mindenképpen érdemes legalább egyetlen napig hinned az intuíciódnak, a belső hangoknak. Kínai horoszkóp

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Érdemes követni a megérzéseidet (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít a megérzésekre hagyatkozni

A Patkány

Párkapcsolatomban minden rendben van. Boldog vagyok a párom mellett. Biztonságban érzem magamat. Teljes az életem, mert a párommal megértjük és támogatjuk egymást.

A Bivaly

Az intuícióm a jó irányba terelget. Figyelek a belső hangokra, tudom, hogy minden jót súgnak nekem. Ma egész nap a megérzéseimre hallgatok. Ma egész nap jó döntéseket hozok.

A Tigris

Élvezem a mozgást, örömmel sportolok. Figyelek magamra, figyelek a testem jelzéseire. Követem az intuíciómat. Tudom, hogy mi a legjobb nekem. A mozgás boldoggá tesz. Örömet találok benne.  

A Nyúl

Gyengéd vagyok magamhoz. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Szeretem és elfogadom magamat. A belső hangok mindig a jó irányba vezetnek. Mindenkivel jól kijövök. Mindenki kedves velem. 

A Sárkány

A szeretetre koncentrálok. Szeretettel bármit elérhetek. Minden jó, amit szeretettel teszek. Pozitív a kisugárzásom. Szeretnek velem lenni a többiek. A szeretet mindenben megkönnyíti az életemet.  

A Kígyó

Hallgatok testem jelzéseire. Figyelem a megérzéseimet. Ha kell, változtatok. A testem jelzései üzenetek. Örömmel változtatok és változom, ha kell. A megérzéseim mindig a megoldást súgják nekem.

A Ló

Gyermekeimet a szeretetre tanítom. Gyerekeimből árad a szeretet. Jól érzik magukat, boldogok. Tudom, hogy jó szülő vagyok. Pozitív példámmal nevelem a gyerekeimet. Boldog az életem.

A Kecske

Pénzügyi helyzetem napról napra javul. Mindig megtalálom a legjobb megoldásokat. Figyelek az intuíciómra, hiszen mindig a legjobb helyre vezet engem. Egyre nagyobb bőségben élek.

A Majom

Becsületes munkámat elismeréssel jutalmazzák. Szeretem a munkámat, jól megfizetnek érte. A legjobb helyen dolgozom. Azt a munkát csinálom, amiben fejlődhetek, amit igazán szeretek. 

A Kakas

Sérelmeimet kibeszélem magamból. Ki tudom mondani, ami bánt. Szeretettel bármikor elmondhatom a sérelmeket. Meg tudom beszélni a többiekkel a problémáimat. Kiengedem magamból a feszültséget. 

A Kutya

Békesség van bennem, békesség van körülöttem. Jóban vagyok magammal, és mindenki mással is jól kijövök. Harmóniára, békére, nyugalomra törekszem. A pozitív gondolatokkal bármit elérhetek.

A Disznó

Céljaim engem szolgálnak. Tudom, hogy elérem a céljaimat. Figyelek a megérzéseimre, jó döntéseket hozok. Elérhető célokat tűzök magamnak. Sikeres ember vagyok. Pozitívan gondolok a lehetőségeimre.

Exit mobile version