Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 22. – Jó nap a mai a változásokra

nlc | 2020. Szeptember 22.
Az őszi napéjegyenlőség tökéletes lehetőség a változásokra. Miben újítanál, mit tennél mostantól másként? A kínai horoszkóp inspirációt ad hozzá.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A változások és a változtatások napja a mai (fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít a változásokban

A Patkány

Szeretetem gyógyító erejű. Jó hatással vagyok mindenkire. A szeretet mindig pozitív változásokat hoz. Nyitott vagyok a szeretet minden formájára. A változások jók. Minden értem történik.

A Bivaly

Felismerem a jó alkalmakat. Nyitott vagyok minden lehetőségre, minden újdonságra. Örömmel változom és változtatok. Jól döntök, jól választok. Egyre több jó történik velem.

A Tigris

Jól alszom, és álmaim pihentetnek. Vidáman ébredek minden reggel. Harmóniában, békében élek magammal. Nincs hatással rám a stressz. Nyugodtan és eleget alszom. Megengedem magamnak a pihenést.  

A Nyúl

Mindenki szívesen segít nekem. Mindig szívesen kérek segítséget. A segítséget meghálálom a többieknek. Bármikor és bármiben számíthatnak rám a szeretteim. Jó velem együtt lenni. 

A Sárkány

Összeszedett vagyok. Pontosan tudom, mit akarok. Képes vagyok a feladatokra koncentrálni. Gyorsan végzek, mindenre jut időm. Az eredményességért változtatok, ha kell. Odafigyelek arra, amit csinálok.  

A Kígyó

Boldoggá tesz a változás. Szeretem az új lehetőségeket. Nyitott vagyok minden újdonságra. Örömmel változom és változtatok. A legjobb döntés elengedni a régit, és belekezdeni az újba.

A Ló

Kész vagyok a jóra. Változom és változtatok. Mostantól a jóra törekszem. Egyre jobb és jobb az életem. A pozitív gondolkodás segít a változásban. Megérdemlem, hogy mostantól csupa jó történjen velem.

A Kecske

Mosolyom másokat is mosolyra késztet. Vidámságommal jó hatással vagyok a többiekre. Inspirálom a környezetemet. Ők is szívesen változtatnak a boldogságért. Szeretek mosolyogni.

A Majom

Hálás vagyok az életemben lévő jóért. Mindennap köszönetet mondok, mert jó az életem. Szerencsésnek érzem magam. Az életemet én alakítom. Mindig változtatok a jóért, a pozitív lehetőségekért. 

A Kakas

A változások értem történnek. Minden a legjobb időben változik. Nyitott vagyok a változásokra. Semmihez sem ragaszkodom, újítok és változom. Az egész életem változás. Szeretem az újdonságokat. 

A Kutya

Munkámat szeretettel végzem. Örömöt lelek a napi feladatokban. Elismerik a munkámat. Jól megfizetnek érte. Biztos helyem van a munkahelyemen. Addig vagyok itt, amíg szeretem, amit csinálok.

A Disznó

Az egészség természetes állapotom. Mindennap teszek önmagamért. Vigyázok az egészségemre. Azonnal változtatok, ha a testem jelez. Az egészségem mindennél fontosabb. Szeretem magamat.

Exit mobile version