Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 25. – Megbocsátasz?

nlc | 2020. Szeptember 25.
A harag, a düh, a fájdalom, a bűntudat érzése rombolja a lelket a leginkább. Az egészséged, a lelki békéd, a jóléted érdekében bocsáss meg legalább magadnak. A kínai horoszkóp segít benne...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mindenképpen bocsáss meg – legalább magadnak (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít megbocsátani a hibákat

A Patkány

Elfogadom és megbocsátom a hibáimat. Tudom, hogy lehet hibázni. Mindig tanulok és fejlődöm a hibákból. Megbocsátok magamnak. A szeretet választom. A megbocsátást követően sokkal jobban érzem magamat.

A Bivaly

Könnyen és gyorsan hozok helyes döntéseket. Mindig jól döntök, amikor megbocsátok magamnak és mindenki másnak is. Elengedem a haragot. Ez a legjobb döntés, amit tehetek.

A Tigris

Mindennap új lehetőség a megbocsátásra. Élek a lehetőségeimmel. A boldogságra, a szeretetre figyelek. Elengedek magamból minden sérelmet. Felszabadul a lelkem a megbocsátással.  

A Nyúl

Elégedett vagyok magammal a hibáimmal együtt is. A hibáim tesznek egyedivé. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitív a kisugárzásom, boldog vagyok. Jóban vagyok magammal, s ez fontos.

A Sárkány

Szeretem magamat, ezért szeretnek mások is. Jól kijövök a környezetemmel. Árad belőlem a béke, a nyugalom. Szeretetben, harmóniában élek. Minden hibámat megbocsátottam.  

A Kígyó

Elégedett vagyok a bankszámlámmal. Nagyon jól bánok a pénzzel. Szeret a pénz nálam lenni. Jól megfizetnek a munkámért. Mindig van elég pénzem. Elégedett és boldog vagyok.

A Ló

Átélem az egészséget, átélem a gyógyulást. Figyelek a testem jelzéseire. Mindig az egészséget választom. Hiszek magamban, meg tudom gyógyítani a testemet. Szeretettel csodákat teszek.

A Kecske

Kényelmesen megteremtem a saját harmóniámat. Béke van a szívemben. Elengedtem minden fájdalmat és haragot. Jól vagyok. Harmóniába élek magammal és mindenki mással is.

A Majom

Megmutatom, milyen jó munkaerő vagyok. Értékes embernek tartom magamat. Megállom a helyemet a munkában. Szeretettel végzem a rám bízott feladatokat. Biztos helyem van. Jól élek. 

A Kakas

Egyre gyakrabban mondom ki: szeretlek. Szívesen mondom el a páromnak, a gyerekeimnek az érzéseimet. Felemelő érzés kimondani, hogy szeretlek. Boldog vagyok, boldoggá teszem a környezetemet.

A Kutya

Az életem kulcsát a kezemben tartom. Rajtam múlik, milyen életet élek. Megbocsátok magamnak. Elengedem a fájdalmat, a bűntudatot. Felszabadul a lelkem. Jól döntök az életemről.

A Disznó

Egyre több szeretetet adok és kapok. Hálát érzek a szeretetért, amiben élhetek. Könnyű szeretni. Ez a legfontosabb az életemben. Jól érzem magamat. Boldog és elégedett vagyok.

Exit mobile version