Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 26. – Jót ad ma az élet

nlc | 2020. Szeptember 26.
Szombaton csupa jót kaphatsz az élettől. Ugye nyitottan fogadsz mindent, amit a sors nyújt neked? Kínai horoszkóp!

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Csupa jót ad ma az élet (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint ma csupa jó történik veled

A Patkány

Békét találok mindenhol. Ma nagyon könnyen kijövök mindenkivel. Jól érzem magamat a bőrömben. Békében élek a környezetemmel. Hálás vagyok, mert nagyon sok jót kapok a sorstól.

A Bivaly

Elfogadom a szerelmet. Megérdemlem a valódi boldogságot. Ma csak jó dolgok történnek velem. Megnyitom a szívem a szerelemnek. Rám talál az igaz szerelem. Tudom, hogy a nekem rendelt társsal találkozom.

A Tigris

Mosolygok és vidám vagyok. Nagyon szép a mai nap. Örömet találok az életemben. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Ma csak jó történik velem, mert a jóra törekszem. Szívesen mosolygok.  

A Nyúl

Az életem tele van csodákkal. Ma is számos csodás esemény vár rám. Boldog vagyok, mert mindig történik velem valami jó. Csodásnak érzem az életemet. Nyitott vagyok minden jóra. 

A Sárkány

A testem tökéletes. Szeretem és elfogadom magamat. Szépnek látom a testemet. Vigyázok magamra, gondját viselem a testemnek. Az egészségem a legfontosabb. A legjobbat adom magamnak.  

A Kígyó

Feldolgozom a múltat. Elengedek mindent, ami elmúlt. A jelenre figyelek, hiszen itt és most élek. Most lehetek boldog. A jót keresem az életemben. A legjobbat érdemlem. Örömmel fogadom el.

A Ló

Az univerzum ritmusát követem. Tudatosan élek. A szeretetet, a jót keresem az életemben. Örömmel adok és örömmel fogadok el. Hiszek az univerzum bölcsességében. Tudom, hogy mindig a legjobbat kapom.

A Kecske

Befogadom a szeretetet. Szeretek és szeretnek. Megnyitom a szívemet a valódi szeretetnek. Mindennap kimutatom az érzéseimet. Szeretetteimmel mindig megtalálom a közös hangot.

A Majom

Az élet csak jót ad nekem. Mindig a legjobbat kapom. Pozitívan gondolkozom. Minden történésre lehetőségként tekintek. Mindennap valami jó vár rám. Ma is csodák történnek velem.

A Kakas

Hagyom, hogy testem ellazuljon. Elengedem magamból a feszültséget. Megengedem magamnak a teljes nyugalmat. Elfogadom a jót. Hálát érzek minden jóért, amit a sorstól kapok.

A Kutya

Ha másoknak segítek, magamnak segítek. Minél többet adok, annál többet kapok vissza. Jól kijövök a környezetemmel. Önzetlen vagyok. Minden segítségnek örülök. Szívesen segítek a többieknek.

A Disznó

Minden ember szerethető. Mindenkiben meg tudom látni a jót. Könnyű kijönni a környezetemben élőkkel. Pozitív kisugárzásommal pozitívan hatok mindenkire. Jót teszek, s jót kapok cserébe.

Exit mobile version