Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 28. – Ma bármi megtörténhet

nlc | 2020. Szeptember 28.
Új hét, új hétfő és új lehetőségek. Most valójában bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. Milyen álmot valósítasz meg? Kínai horoszkóp!

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Hétfőn nagyszerű lehetőségek jönnek (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp szerint ma bármi jó megtörténhet

A Patkány

Szeretettel tekintek a családomra. Szeretetben élek a környezetemmel. Hálás vagyok a családomnak. A szeretet összeköt bennünket. Szeretettel bármit elérhetek. Mindennap történik velem valami jó.

A Bivaly

Tudásomat saját javamra fordítom. Olyan munkát végzek, amit szeretek. Mindennap használom a tudásomat. Nekem való feladatokat kapok. Élek a lehetőségeimmel. Elérem, amit igazán akarok.

A Tigris

Bármit elérhetek. Nagyon sok lehetőség vesz körül. Örömmel fogadok minden újdonságot. Élek a lehetőségeimmel. Minden célomat meg tudom valósítani. Hiszek magamban.  

A Nyúl

Szívesen segítek mindenkinek. Szeretem az embereket, nyitott vagyok rájuk. Önzetlenségemért nagyon sok önzetlen segítséget kapok vissza. Mindig történik velem valami jó. Az univerzum megjutalmaz. 

A Sárkány

Teljesítményemet mindenki elismeri. Jól végzem a feladataimat. Sikeres és elégedett vagyok. A pozitív érzések még több pozitív eseményt hoznak az életembe. Jól vagyok, teljes az életem.  

A Kígyó

Bőség és boldogság van az életemben. Mindent megkapok az univerzumtól, amit csak szeretnék. Mindenből van elég, jól érzem magamat. Hálás vagyok, mert mindig jó dolgok történnek velem.

A Ló

Gyermekeim boldogok. Pozitív példával nevelem a gyerekeimet. Jó szülőnek tartom magamat. Megvalósítom, amit szeretnék. Inspirálom a gyerekeimet. Ő is boldogok és sikeresek, akárcsak én.

A Kecske

Testem mindent megkap, amire szüksége van. A legjobbat, a legtöbbet adom a testemnek. Figyelek magamra. Az egészségre törekszem mindenben. Megérdemlem a teljes és boldog életet.

A Majom

A szerelem széppé teszi az életet. Párommal tökéletes összhangban élek. Boldog minden napom. Mindig jó dolgok történnek velem. Megengedem magamnak a valódi szerelmet. 

A Kakas

Csak a lehetőségekre koncentrálok. Nyitottan tekintek minden újdonságra. Élek a lehetőségeimmel. Megérdemlem, hogy jó életem legyen. Ma is csupa jó történik velem. Minden nap új lehetőséget tartogat.

A Kutya

Örömmel mantrázom. Hiszek a mantrák erejében. Valóra váltom az álmaimat. Szívesen mantrázom a kívánságaimat. Az univerzum megadja nekem, amire vágyom. A mantrák segítenek a céljaimat megvalósítani.

A Disznó

Elengedem a negatív érzelmeket. Megbocsátok, jól vagyok. Pozitívra cserélek minden negatív gondolatot. Napról napra jobban érzem magamat. Hiszem, hogy az életemben minden jól alakul.

Exit mobile version