Napi kínai horoszkóp 2020. szeptember 30. – Ez a változások napja

nlc | 2020. Szeptember 30.
A kínai horoszkóp szerint, ha változásra vágysz, változtatnod kell valamit az életedben. A változások akkor jönnek, ha nyitott vagy rá. A mai nap is ilyen...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A mai nap ideális a változásokra (Fotó: Getty)

A kínai horoszkóp segít a változásokban

A Patkány

Hagyom elmúlni a fájdalmat. Változom és változtatok. Mostantól a pozitívumokra figyelek az életemben. Megbocsátok magamnak és mindenkinek. Az öröm, a szeretet éltet. Előretekintek.

A Bivaly

Minden helyzet előre visz. Minden helyzet értem történik. Minden helyzetből fejlődöm és tanulok. Napról napra bölcsebb és tapasztaltabb vagyok. Mindig teszek valamit a változásokért.

A Tigris

Beszélek a vágyaimról. Ki tudom mondani, amit szívből szeretnék. Energiát adok a vágyaimnak a megvalósuláshoz: kimondom azokat. Hiszek magamban. Hiszek a változásokban.  

A Nyúl

Szeretet és harmónia sugárzik belőlem. Jóban vagyok magammal. Pozitívan gondolkodom, érzek és cselekszem. Meglátszik rajtam, hogy jól vagyok. Tudatosan törekszem a harmóniára, a szeretetre. 

A Sárkány

Szívem szeretetet ad és kap. Minél több szeretetet adok, annál többet kapok vissza. Nyitott vagyok a szeretetre. Mindent megteszek a valódi szeretetért. Örömmel változom és változtatok, ha kell.  

A Kígyó

Szeretem a változásokat. Mindennap teszek valamit a boldogságomért. A változások értem történnek. Változtatok, hogy változzon az életem. Nyitottan tekintek a jövőbe. Tudom, hogy jó dolgok jönnek.

A Ló

Van erőm a változtatáshoz. Saját magamért változom és változtatok. A változásra mindig nyitottan tekintek. Szeretem, amikor jó dolgok jönnek. Változtatni, változni a legjobb, amit tehetek.

A Kecske

Nevetésem jóra fordítja a rosszat is. Pozitív energiám mindenkire hat. Jókedvű és vidám vagyok. Változtatásra inspirálom a környezetemet. Szeretnek velem lenni a többiek. Mindenkinek jobb lesz a kedve.

A Majom

Megtalálom a helyemet az életben. Minden célomat meg tudom valósítani. Helyem van a világban. Be tudok illeszkedni bárhová. Nyitott vagyok minden változásra és változtatásra. Örömmel teszem.

A Kakas

Barátaimnak szeretetet adok. Az önzetlen szeretetért még több önzetlen szeretetet kapok. Hálás vagyok a barátaimnak. Szeretek velük lenni, tőlük mindig kapok szeretetet, figyelmet.

A Kutya

Tudom, merre van a boldogság. Megnyitom a szívemet minden jónak. A boldogságért csak ki kell nyújtani a kezem. Megérdemlem az igazán jó dolgokat. Szívesen változtatok a boldogságomért.

A Disznó

A szeretet valóság. Mindennap megtapasztalom a valódi szeretetet. Jó helyen és jó emberek között élek. Megérdemlem az igaz szeretetet. A párom valódi társam. Boldog vagyok, mert szerethetek.

Exit mobile version