Legyen saját karácsonyod a csillagjegyed szerint!

nlc | 2020. December 24.
Mindenki hoz magával egy gyerekkori karácsonyélményt. Most, hogy felnőttél, eldöntheted, te magad milyen karácsonyra vágysz. Valósítsd meg!

Vannak a „nemszeretem” karácsonyi élmények. A veszekedés, az idegeskedés, hogy minden elkészül-e időre. A sürgetés, hogy felöltöztél már ünneplőbe? De egyáltalán: miért is kellett az az ünneplő? Most te irányítasz, és olyan lesz a karácsony, amilyennek te akarod. Hozd létre a saját ünnepedet és saját szokásaidat, amilyennek szeretnéd.

Fotó: Unsplash

Mérleg – a jóleső gondoskodás hozza meg

Kifinomult, elegáns, könnyed lényed áthatja az ünnepet. Öltöztesd fehérbe és ezüstbe a lakást. Szóljon lágy karácsonyi zene, és vedd elő a könyvet, amire egy ideje nem volt alkalmad. Készíts finom teát, és hívd fel azokat, akikkel rég beszéltél, rég találkoztál. Szeretsz gondoskodni másokról, és most nekik is ugyanolyan jól esik majd a törődés, mint neked. A szeretet segít a szívednek is ünneplőbe öltözni.

Skorpió – villanyozd fel magad

Szenvedélyes vagy és közben titokzatos. Kedveled a misztikus, kibogozni való dolgokat, tökéletes ajándék lesz magadnak Agatha Christie: Karácsonyi krimik gyűjteménye. Mivel a mozgás a mindened, és sokszor bicajjal vagy rollerrel közlekedsz, ebbe is csempészhetsz egy kis ünnepet. Tekerj egy vidám izzósort a kormányra, és nem csak mások fognak mosolyra fakadni, amikor elhúzol mellettük. 

Nyilas – csak a hangulat biztos, a többi bárhogy lehet

A kaland, a szabadság éltet. Az sem biztos, hogy az ünnep az otthonodban talál. Nem túl nagy a karácsonyi dekoráció készleted, rögtönözz! Pár pohárba és dunsztosüvegbe mehetnek a mécsesek, és szerezz valahonnan fenyőágakat. Mindenről eszedbe jut egy sztori az utazásaidról, hangolódj ezzel. Vegyél elő képeket, főzz egy forró, fűszeres levest, amit egyszer decemberben ettél valahol Ázsiában.

Exit mobile version