4 csillagjegy nem képes nevetni magán

nlc | 2021. Augusztus 03.
A humorérzék nagyon sokszor átsegíti az embert a legnehezebb időkben is. Aki tud magán nevetni, az boldog ember – egyeseknek ez sajnos nem megy könnyedén.

Nem lehet mindenből viccet csinálni! Mondják azok, akik nem ismerik a humor felszabadító erejét. Valójában nincs olyan téma, amit adott helyzetben ne lehetne kifigurázni. Aki nevetett már együtt a barátaival a legsötétebb pillanatokban, az tudja: a nevetés gyógyír, csak a saját korlátainkat kell átlépni!

Fotó: Unsplash

Bak (december 22. – január 19.)

Úgy érzed, hogy nem vesznek eléggé komolyan, ha többet viccelődsz. Éppen ezért nem is vagy gyakorlott, sajnos sokszor nem értik a poénjaidat. Pedig van humorod, csak kevesen ismerik a vicces oldaladat. Túl komoly vagy az emberekkel, és az élet dolgait is nagyon szigorúan veszed. Lazíts, és meglátod: szinte új világ nyílik.

Rák (június 22. – július 22.)

Vidámnak, optimistának ismernek, de hajlamos vagy egy időre elfelejteni a nevetést. Ilyenkor komorrá válsz, és a depresszióhoz is közel kerülhetsz. Ráadásul a legkedvesebb viccen is megsértődsz… Nagyon érzékeny vagy, így pontosan ismerned kell a nevetés gyógyító hatását! Nézz vígjátékot, olvass vidám könyvet, találkozz a nevetős barátokkal. Ez helyrebillenti a lelkedet. Tedd ki emlékeztetőnek: „Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő.”

Skorpió (október 23. – november 21.)

Érzékeny vízjegy vagy, roppant bonyolult lélekkel. Nevetsz, pedig belül teljesen más zajlik. Ha pedig megbántódsz azon, amire nevetést színleltél, hajlamos vagy bosszút forralni. Pedig a megtorlás semmit nem old meg, főleg vidám nem leszel tőle. Tanulj meg magadon nevetni, vagy tölts több időt olyanokkal, akikkel őszintén tudsz együtt nevetni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Precíz, kidolgozott, tökéletes életedbe egyszerűen nem fér bele a mókázás. Illetve úgy gondolod, annak valami különleges helye és ideje van, amit mindig tologatsz. Hiába érzed tökéletesnek az életedet, nem leszel boldog, amíg a vidámságnak nem hagysz teret. Tölts el egy kis időt vicces barátok társaságában, és vigyél haza egy kicsit az élményből.

(via astrology zone)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version