Ezek a csillagjegyek a szerelembe szerelmesek

M. N. | 2021. December 06.
Annyira imádnak szerelmesek lenni, hogy túl gyorsan és túl könnyen szeretnek bele, nem feltétlenül a megfelelő emberbe.

Ikrek

Az Ikrek szülöttei hangulatemberek módjára esnek szerelembe is. Könnyen fellobban bennük a láng, ám ugyanilyen könnyen ki is huny. Mivel azonban maga a szerelem érzése számukra jóformán alapszükséglet, ezért gyorsan újabb és újabb célszemélyek után néznek. Az intenzív, futó kalandokat előnyben részesítik a hosszú távú kapcsolatokkal szemben. Ahhoz, hogy valaki mellett huzamosabb időre is lehorgonyozzanak, állandó, kellőképpen erőteljes impulzusokra van szükségük, ugyanis ezek tudják csak fenntartani az érdeklődésüket.  

Mérleg

A Mérlegek odavannak azért a bizonyos érzésért, amikor pillangók repkednek a hasukban. A szerelem számukra egyfajta függőség, sőt akár a káros szenvedély fogalmát is kimerítheti, ha – és ez bizony a jegy szülötteivel gyakran megesik – nem megfelelő partnert választanak hozzá. A csalódásoknál azonban sokkal jobban félnek attól, hogy huzamosabb ideig szerelem nélkül kell élniük, emiatt gyakorlatilag egyik kapcsolatból menekülnek a másikba, anélkül, hogy elegendő időt adnának maguknak a feldolgozásra.

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak vérbeli romantikus álmodozók. Arra sincs feltétlenül szükségük, hogy a választottjuk viszonozza az érzelmeiket, a plátói szerelmeket ugyanolyan mélyen és valóságosan élik meg, mint a kölcsönös érzelmeken alapuló párkapcsolatokat. A párjukat – vagy vágyaik tárgyát – a végsőkig képesek idealizálni, míg az illető hibáiról, gyengeségeiről nem hajlandók tudomást venni. Voltaképpen azonban sokszor nem is a másik fél, hanem sokkal inkább maga a szerelem érzése az, amibe belehabarodnak. 

Rák

Nem is kérdés, a Rákok folyton a nagybetűs Igazit keresik, azonban míg meg nem találják, bizony sok kisbetűs nem igaziba is túlságosan beleszeretnek. Amikor pedig csalódások érik őket, a szívfájdalmaikra rendszerint egy-egy újabb szerelemben keresnek vigaszt. Ezáltal egyfajta ördögi körbe kerülnek, melyből valóban csak az Igazi képes őket kirántani, már, ha szerencsésen megérkezik. 

via

Exit mobile version