Csillagjegyek, akiknek egyáltalán nem megy az ajándékozás

nlc | 2022. Április 14.
Bizonyos csillagjegyek jobban szeretnek pénzt költeni magukra, mint másokra.

Az emberek többsége sokat gondolkodik azon, hogy a tökéletes ajándékot válassza a szerettének. Egyes csillagjegyek azonban bizonyos mértékig önzőek, és sokkal jobban szeretnek pénzt költeni magukra, mint másoknak átgondolt ajándékokkal kedveskedni.

Fotó: Getty Images

Skorpió

Nincs a Skorpiónál fukarabb csillagjegy. Bár szeretik a legtöbbet kihozni egy barátságból vagy a szerelmi kapcsolatból, de ennek ellenére haboznak pénzt fektetni a kapcsolataikba. Könnyen lehet számítani tőlük olyan ajándékokra, mint az olcsó tollak, akciós pólók vagy akár gagyi bizsuk.

Nyilas

A Nyilas takarékos, és nagyon büszke arra, hogy minden helyzetben pénzt takarít meg. Bár nem akarnak senkit megbántani, mégis nagyon fukarok, ha ajándékozásról van szó. Vedd figyelembe, hogy az ajándékaik nem mutatják, hogy mit éreznek irántad, csak pusztán takarékosak.

Oroszlán

Hízeleghetsz és dicsérhetsz egy Oroszlánt, de a legrövidebb út egy Oroszlán szívéhez a drága ajándékok. Nagyra értékelik a szép dolgokat az életben, és imádják, ha bőségesen elkényeztetik ajándékokkal. De ne várd, hogy viszonozzák a gesztust, mivel legszívesebben magukat kényeztetik.

via

(Nyitókép: Getty Images/Witthaya Prasongsin)

Exit mobile version