Csillagjegyek, akik mindenáron vissza akarják szerezni az exüket

nlc | 2022. Június 02.
Vajon mivel próbálkoznak a csillagjegyek, amikor vissza szeretnék kapni a korábbi szerelmüket?

Kos

Bár a Kos hölgy kétségtelenül érett benyomást kelt külsőleg, és az esetek többségében valóban így is viselkedik, ám ez abban a pillanatban megváltozik, amint exszerelme visszaszerzéséről esik szó. Szinte biztosan előveszi gyermekes énjét. Folyton és a legváratlanabb pillanatban bukkan fel egykori párja háza táján, és mindent bevet, csak hogy féltékennyé tegye őt, és visszasírja az együtt töltött napokat.

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika hölgy reakciói valójában nem sokban különböznek a házi kedvencétől. Igyekszik elkerülni mindenfajta vitát a párkapcsolatban, éppen ezért rosszul érzi magát, ha mégis nézeteltérésre kerül sor. Szakítás esetén biztosan saját magát hibáztatja. S mit vet be, hogy visszaszerezze exét? Szerelmes pillantásokat, üzeneteket éppúgy, mint egy kiskutyus, remélve, hogy a másik megváltoztatja döntését.

Ikrek

Az Ikrek hölgyet nem véletlenül tartják az egyik legkiválóbb üzletkötőnek. Ha korábbi szerelmét vissza akarja szerezni, első dolga, hogy kötetlen csevegésre hívja őt. Amint megtörik a jég, és már viszonylag nyugodtan tudnak egymással beszélgetni, onnantól mindent bevet, hogy expárja nosztalgiázva és sóvárogva gondoljon vissza az együtt töltött kellemes élményekre.

Oroszlán

Tény és való, az Oroszlán hölgy (is) túlságosan büszke, hogy elsőként emelje fel a telefont és felhívja az exét. Arra vágyik, hogy a másik elismerje, hibázott, és lehetőleg térden csúszva a bocsánatáért esedezzen. Persze azért ő sem várakozik ölbe tett kézzel. Ha felbukkan egykori szerelme, bevet mindent, hogy visszahódítsa: sztárként öltözködik, viselkedik, minden jóképű férfival flörtöl. Ez a trükk nagyon működik, hiszen ha mégis „arra vetemedne”, hogy felhívja az exét, nagy eséllyel a bocsánatkérés sem marad el.

via

(Nyitókép: Peach_iStock/Getty Images)

Exit mobile version