Ezek a csillagjegyek két lábbal a földön járnak

nlc | 2022. Június 08.
Gyakorlatiasan szemlélik az életüket, az érzelem számukra mondhatni másodlagos.

Bak

A Bak a legek legje, nála keresve sem találni gyakorlatiasabb csillagjegyet. Nem gyárt fölösleges elméleteket és feltételezéseket, egyszerűen csak teszi a dolgát. Mindenkor olyan terveket készít, amelyek összhangban állnak a céljaival, az értékeivel. Nagyon alapos, a legapróbb részletnek is utánajár, mielőbb bármilyen döntést hozna. Türelmes, alapos, kiegyensúlyozott típus, aki pontosan tudja, az igazán értékes feladatokba érdemes időt, energiát fektetni.

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz azonnal segít, amikor a környezetében valakinek szüksége van rá. Pontosan tudja, mit tegyen, és mindig a legpraktikusabb megoldást keresi a problémák megoldására. Gyakorlatias szemlélete mellett mindez azt is mutatja, mennyire megbízható csillagjegy. Nem hisz a fantasyszerű világban, szerinte sokkal jobb jelen lenni az itt és mostban. Minden részletre odafigyel, és minden apró részletet is figyelembe vesz, hogy világos és teljes képet kapjon a történésekről.

Bika

A harmadik földjegy az előbbi kettőt követően a Bika. Hozzájuk hasonlóan ő is a földön jár, nagyon gyakorlatias típus, nála a praktikusság mindennél többet jelent. Csak olyan tárgyakkal veszi magát körbe, melyekről úgy gondolja, van értelme. Független, megbízható, kiváló problémamegoldó típus. Ő sem dönt hirtelen felindulásból. Megalapozott döntéseket hoz, őt lehetetlen megtéveszteni olyan dolgokkal, amelyek túl jónak tűnnek, hogy igazak is legyenek.

via

Exit mobile version