Ezek a csillagjegyek mindent és mindenkit akarnak

nlc | 2022. Június 20.
Te is a legakaratosabb, a legtelhetetlenebb csillagjegyek közé tartozol?

Kos

A Kos az alkudozás mestere, aki mindenkor a legelőnyösebb ügyletre utazik. Az ingyen holmik megszállottja, az a típus, aki gyakran meglehetősen pofátlanul képes rárepülni az ingyen kajára a céges bulin vagy egy kiállításmegnyitón még akkor is, ha különösebben nem szorul rá az ilyesmire. Valójában ő még ebből is versenyt csinál.

Bak

A Bak az a vezetőtípus, aki a legmagasabb év végi bónusszal leginkább saját magát jutalmazza. Nem azért, mert annyira kapzsi lenne, de úgy gondolja, ő valóban megdolgozott érte, jár neki. Tény és való, a munkájában kőkemény és megszállott, így az,  ha ismeri a saját munkája értékét, nem feltétlen elítélendő. Mindenesetre önmagával szemben elvétve kicsinyes.

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Oroszlán

Az Oroszlán a legrafináltabb trükköket képes bevetni, amikor vagyona megsokszorozásáról van szó. Valójában nem is tehet róla, hiszen imádja a luxust és a fényűzést, a pénzköltésben biztosan nem ismer határokat. Legyen belőle bármennyi, valahogy sosem elég. Életstílusából adódóan nincs az a pénz, amit ne tudna elkölteni – leginkább saját magára.

Bika

A Bika akkor nem ismeri a mértéket, amikor a hasáról van szó. Imádja az éttermeket, a kulináris élvezetek megszállottja, ha tehetné, a legszívesebben végigenné az étlapot. Alapból is úgy gondolja, a legjobb jár neki – és ha lehet, abból is minél több. Végül is megteheti, megdolgozik a luxusért, a fényűzésért.

Exit mobile version