Csillagjegyek, akik nem hisznek a horoszkópban

nlc | 2022. Július 06.
Néhány csillagjegy meglehetősen szkeptikus az asztrológiával, a horoszkópokkal szemben.

Vannak, akik azt sem tudják, milyen jegyben születtek. Aztán ott vannak azok, akik rutinszerűen lapozzák át a horoszkópot, és félmosollyal nyugtázzák, ha éppen bejött vagy nem jött be a napi jóslat. A következő csillagjegyek szinte egyáltalán nem hisznek a horoszkópokban.

Fotó: Getty Images/Peach_iStock

Bika

Ha a Bika nem ismeri az asztrológiát, akkor elég nehezen fog hozzászokni. Lehet, úgy gondolja, a horoszkópja pontatlan, és ő egyébként sem az a tipikus Bika csillagjegy. Mert mégis milyen a tipikus Bika? Gyakorlatias és realista – az asztrológia pedig tele van árnyalatokkal, bizonyosság helyett lehetőségekkel, így tényleg nem biztos, hogy minden tulajdonság illik majd rá, amit olvas.

Ikrek

Lesznek olyan napok, amikor a lelkes Ikrek teljesen beleássa magát az asztrológiába, máskor pedig cinikusan bírálja. Az Ikrek kettős személyisége folytán könnyen változtathatja a véleményét. S amiért nem igazán hisz a horoszkópokban, talán uralkodó bolygójának, a Merkúrnak is része van, hiszen az a kommunikáció mellett a logika bolygója, mely így a szkepticizmus felé hajtja.

Szűz

Ha a Szűz aggódik, számára a tények, az elemzés, a részletek jelentenek segítséget. Lehet, felhúzza az orrát a „Milyen pizza illik hozzád a horoszkópod szerint?” típusú cikken, és ezért magát az asztrológiát is elveti. Számára egy gondolatrendszernek makulátlannak kell lennie, és ha van olyan része, amivel nem tud egyetérteni, az egészet valótlannak érzi. Nem is csoda, hiszen őt is a Merkúr bolygó uralja.

via

Exit mobile version