Ezekkel a csillagjegyekkel mindenki előítéletes

nlc | 2022. Október 04.
Ők azok, akikről számtalan előítélet kering a köztudatban.

A következő csillagjegyekre sütik rá a legtöbb előítéletet, pedig a valóságban sokkal pozitívabb személyiségek, mint amilyennek a horoszkópok leírják őket.

Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake

Oroszlán

A legtöbben elintézik az Oroszlánt azzal, hogy állandóan a középpontba akar kerülni, el van telve magától, de ezek az ítéletek jócskán sántítanak. Ő ugyanis nem tehet róla, hogy bárhova is megy, a figyelem középpontjába kerül. Az ebből fakadó önimádat pedig szinte hozzánőtt, mondhatni, veleszületett sajátosság. Ő még a legrosszabb napján sem veszíti el az önbizalmát, sikeres napjait pedig nem rejti véka alá, mondván, az élet túl rövid, hogy ne élvezzük maradéktalanul.

Skorpió

Amikor a Skorpió jegyre gondolsz, talán olyan szavakat társítasz hozzá, mint borongós, rémisztő vagy a tabu. Tény, a Skorpió a legkomorabb csillagjegy, ám ha jókedvről, szórakozásról van szó, ő sem hiányozhat. A Skorpió ismeri az élet sötét oldalát, de kapcsolatban áll a napfényes oldallal is. A lezárás nála mindig egy szebb és fényesebb új kezdet lehetősége. Van mit tanulni tőle.

Bak

Mitológiája szerint a Bak a halálállapotból visszatérő isten jelképe. Ő az a csillagjegyek között, aki valójában a lehetetlent is képes megvalósítani. Legyen szó üzletről, barátságról, szerelemről, mindenkor mélyreható tervet készít, tanul a hibáiból, szenvedélyesen tesz a céljaiért, semmilyen akadály nem térítheti le az útjától. Ezt a tulajdonságát persze lehet számítónak, könyörtelennek nevezni, ami mégis inkább irigységnek tűnik, mintsem objektív véleménynek.

Exit mobile version