Ez a 3 csillagjegy a cinizmus nagymestere

nlc | 2023. Október 12.
Náluk cinikusabb emberek nem nagyon léteznek.

Nyilas

A Nyilas cinizmusát a megjátszás és a felszínesség piszkálja fel. Személyiségüknél fogva keresik és igénylik a valódi, őszinte dolgokat. Ha pedig átverve érzik magukat, azt nem hagyják szó nélkül: ilyenkor maró cinizmussal lendülnek támadásba. És bár sokszor nem úgy tűnik, valójában ezt nem rossz szándékkal teszik, csak szeretnék felnyitni a másik szemét.

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szüzek cinizmusa elsősorban saját magukra irányul. Képtelenek elfogadni a dicséretet és ha valaki dicsérő szavakat mond nekik, inkább meg sem hallják vagy kinevetik, vagy egyenesen degradálják, ami igen kínos helyzeteket szülhet. De hiába minden, ez nem fog változni, a Szüzek már csak ilyenek. Ne is akard őket megváltoztatni, ahhoz túl önfejűek is.

Skorpió

A Skorpiók abból indulnak ki, hogy az emberek a legtöbbször vagy butaságokat mondanak, vagy pedig hazudnak. Ebből adódóan szinte senkit sem képesek a bizalmukba fogadni. A cinizmus náluk egy nagyon túlzásba vitt védekezési mechanizmus. Mindig gyanakvóak, és sokszor olyan embereket is megbántanak, akik őszintén közelednek hozzájuk.

Exit mobile version