Ezek a csillagjegyek lesznek a november legnagyobb nyertesei

Bagaméri Viki | 2023. Október 31.
November igen kegyes lesz néhány csillagjegyhez: szerelmet, szakmai sikereket és több kedvező lehetőséget is tartogat a legszerencsésebbeknek!

Ha te is szeretsz felkészülten belevágni egy-egy új hónapba, jó helyen jársz! Most megmutatjuk, mely csillagjegyek számíthatnak a legtöbb jóra novemberben.

Bánkódni akkor sem lesz okod, ha nem találod meg az állatövi jegyedet az 5 legszerencsésebb csillagjegy között, valamennyi kedvező fordulat ugyanis mindenkinek jut majd az év utolsó előtti hónapjában!

Mit hoz a november?

A siker és a szerencse mellett persze lehet kisebb fennakadásokra is számítani, de ezekre is szükség van ahhoz, hogy kellően értékelni tudd a jobb időszakokat! A gyorsabb mozgású bolygók, mint például a Vénusz és a Merkúr nem várt fordulatokat hozhatnak, főleg a hónap első harmadának vége felé.

A lassabb mozgású Neptunusz, Uránusz és Jupiter hátrafelé haladnak egész hónapban, a Szaturnusz viszont november 4-től irányt változtat, és ismét előre mozdul a Halak jegyében. Ez nem csak a Halak csillagjegyűeknek hozhat némi megkönnyebbülést, hatását mindannyian érezhetjük majd.

A harcias Mars egészen november 24-ig a Skorpióban tanyázik majd, a hónap utolsó hetére viszont a Nyilasba költözik: ez kedvező fordulatot hozhat olyan ügyekben, amelyekben a magad vagy mások igazáért küzdesz, de sokat hozzátehet ahhoz is, hogy nagy erőkkel vesd bele magad ígéretes terveid megvalósításába.

november nyertesei (5)
november nyertesei (6)
november nyertesei (1)
november nyertesei (2)
november nyertesei

Nyitókép: Mabel Amber, who will one day – Pixabay

Exit mobile version