Feszültséget hozhat a telihold – Szerelmi horoszkóp 2024. június 22-23.

Hathor | 2024. Június 22.
Bármi jön is, kedveseddel összekapaszkodva átvészelhetitek a vihart.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetséges, hogy hétvégén radikális változás következik be, igyekezz megóvni kapcsolatodat. Megvan benned minden erő ahhoz, hogy védőpajzs mögé bújtasd kedvesedet. De ez nem jelentheti azt, hogy cserébe te basáskodsz fölötte.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Előfordulhat, hogy egy feszült helyzetben sokkal inkább jön elő a csökönyösséged, mint az engedékeny éned. Ezzel sajnos megnehezíted a pároddal való kommunikációt és akár falakat is húzhatsz magatok közé. Próbálj megnyugodni és ellazulni.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármilyen nehézség jön is kettőtök között a hétvégén, a gyöngédség segíteni fog és oldja a feszültséget kettőtök között. Lehet, hogy neked kell megtenni az első lépést, de hidd el, ez nem ejt csorbát a büszkeségeden.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha feszültség támadna köztetek, nyúljatok vissza kapcsolatotok gyökeréig, felidézve a legszebb, legszerelmesebb pillanatokat. Ez segíthet enyhíteni a jelen nehéz helyzeteit. A te végtelen szerelmed és gyengédséget feloldhatja a legmakacsabb ellenállást is.

Fotó: Getty Images

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A te sugárzó erőddel igazán felvirágoztathatod a kapcsolatodat. Ha biztosítod a feltételeket ahhoz, hogy minden gördülékenyen alakuljon a hétvégén, túllendülhettek a fokozódó feszültségen. Mutasd meg a gyakorlatban, hogy micsoda bánásmódban tudod részesíteni szerettedet.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kételyeket hozhat a hétvége, magadban és párodban is találhatsz kivetnivalót, még ha nem is adsz ennek hangot. Próbáld elcsitítani kritikai vénádat és a jót keresni még egy rossznak tűnő helyzetben is. Így a közös kiutat is hamarabb találjátok meg.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Akár nem várt gond is adódhat kapcsolatodban, vagy olyan bonyodalom, mely rajtatok kívül álló okok miatt következik be. Csak kedveseddel összekapaszkodva sikerülhet jól kijönni belőle. Lehet, hogy kicsit alább kell adnod elvárásaidból, de ez segíthet új utat és megoldást találni.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szeretetteljes beszélgetéssel oldhatod fel pároddal a feszültséget, amit a hétvége hozhat. Különösen szombaton készülj fel ilyesmire, ekkor mindenképp kerüld el a veszekedést, nehogy tönkretegye a hétvége hátralévő részét.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármennyire szeretnél is pörögni a hétvégén, annyira meg kéne állnod vagy legalább lassítanod, hogy meghallgasd kedvesedet. Csak közös erőfeszítéssel találhatjátok meg a gyógyírt a problémára. Minél támogatóbb vagy pároddal, annál könnyebb lesz összehangolódnotok.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha fontos felismerésekre jutottál, ne félj azokat megosztani kedveseddel. Nem lenne jó hatással kapcsolatotokra, ha egyedül hoznál döntést, mindenképp vond be őt is. Rejtett feszültség lebeghet a levegőben, folyamodj mély belső nyugalmadért, hogy megelőzd a családi konfliktust.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Merd kimutatni érzelmeidet, ez nem fog gyengébbé tenni téged, párodat viszont megerősíti és feloldhatja a benne lévő gátlásokat. Nem könnyű egy kapcsolatban rátalálni a helyes egyensúlyra, de most hétvégén is tehettek egy próbát. Ha valami nem jön össze, kísérletezz új stratégiával.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármilyen feszültséget hoz is a hétvége, semmiképp se bújj védőfalaid mögé. Merj kiállni és vállalni érzelmeidet. Akkor fog igazán jól működni kettőtök szövetsége, ha a kölcsönösségen és a kétoldalú érzelmeken alapul.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version