Csillagjegyek az illatok bűvöletében

nlc | 2024. Június 23.
Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra!
Illatesszenciák

Olvasd el, milyen astro illóolaj keverékeket javasol a nyári illatesszencia horoszkóp!

Kos

Egy megfelelő illatkeverék arra inspirálhat, hogy alapból meglévő lelkesedésedet maximumra tekerd és másokat is tűzbe hozz. Legyen szó bármilyen kalandról, utat törsz és nyitott vagy az újdonságokra. Lehet, hogy egy nehéz helyzet szinte lepereg rólad, de azért neked sem árthat egy kis külső támogatás, akár egy finom illatkompozíció formájában.

Az őszinte és szenvedélyes Kos számára olyan ünnepi hangulatot teremtő illóolaj keveréket állítottunk össze, amelyben az édesnarancs esszenciája segíthet átvészelni a zord napokat. 

Bika

A makacs, de hűséges Bika csillagjegy számára a szantálfa illóolajat, – mely ideális ehhez a csillagjegyhez -, szegfűszeg-, és mandarinolajjal bolondítottuk meg.

Ezzel az illattal másokat is megbolondíthatsz, kihangsúlyozva vele érzéki kisugárzásodat. Legyen szó új hódításról vagy akár régi kapcsolatról, párodat elvarázsolhatod, ha bűv- és illatkörödbe vonod…

Ikrek

Bár tökéletesen feltalálod magad bármilyen társaságban és szinte bármilyen témáról készséggel elcsevegsz, a nyári időszakban néha találj magadnak olyan énidőt, melyet másoktól kissé elvonulva, egyedül tölthetsz.

Az érdeklődő és gyors gondolkodású Ikreknek a levendula jelentheti egy fáradságos nap után a pihentető pillanatokat, amelyet mandarinolajjal tettünk izgalmassá.

Rák

Segítőkészségedre bárki bizton számíthat, de néha magadra is gondolnod kéne és nem lovalni bele magad egy-egy helyzetbe. Különösen azok a konfliktusok meríthetnek ki vagy késztethetnek túlzott aggódásra, melyben érzelmileg erősen érintett vagy.

Az intuitív, gondoskodó és érzékeny Rák csillagjegy szülötteinek olyan egzotikus illóolaj keveréket alkottunk meg, amelyben a bergamott segíthet átvészelni a szorongással járó pillanatokat.

Oroszlán

A nyár a te időd, sugárzó, napos személyiséged egész környezetedet fénybe vonhatja. Ugyanakkor érdemes lenne figyelned arra a kényes egyensúlyra, melyben nagyszabású céljaid mellett a kisebb, mindennapibb dolgokra is jut elég figyelem és idő.

A kreatív, vezetőnek született, családcentrikus Oroszlánoknak az egyensúlyt teremtő ilang-ilang olajat ajánljuk aromaterápiához, egy csipetnyi narancsolajjal megfűszerezve.

Szűz

A rendszerető és precíz Szűz csillagjegyűek ideális keveréke lehet a kubeba-, és borsosmenta olaj, amely belélegezve harmóniát teremthet.

Ez a harmónia fontos belső egyensúlyod megtalálásában, különösen, ha szolgálatkészségedtől hajtva túlságosan is belemerülnél egy feladatodba. Időddel úgy is tudsz gazdálkodni, különösen a nyári időszakban, hogy beleférjen egy feltöltő, illatfelhővel ellazító pihenő.

Mérleg

A társaságkedvelő és egyensúlyt igénylő Mérlegeknek négy olajból álló keveréket fejlesztettünk ki, amelyek közül a fahéj belélegezve, oldhatja az erre hajlamosak emésztési panaszait.

Bár különösen érzékeny lehetsz mások véleményére és arra, hogy hogyan lát téged a nagyvilág, annyira ne hajszold bele magad, hogy stresszessé válj tőle. Bízz magadban, saját képességeidben és lazulj el! Diplomáciai érzéked kisegít majd, ha konfliktusba keverednél.

Skorpió

Érzelmeid a meleg nyári napokon is forrhatnak és másokat is feltüzelhetnek, de sajnos, a szélsőségekig is elmehetnek arra vágyva, hogy intenzíven éld meg az adott helyzetet. Jó, ha vigyázol belső gyermekedre, páncél mögé rejtett finom lelkedre, de nem lenne jó, ha ezt túlzásba vinnéd, mert értékes kapcsolatoktól foszthatod meg magad. Széttöredezett lelki harmóniádat egy különleges illatkeverék is segíthet visszanyerni.

A szenvedélyes és mély érzelmekkel megáldott Skorpiók melankolikus pillanatait egyensúlyozhatja ki a bergamottolaj, melyet további négy izgalmas esszenciával kevertünk össze.

Nyilas

Itt a nyár, a bulik, a kalandok, az izgalmak időszaka, felfedező természetedet most csúcsra járathatod. Nem állhat eléd olyan akadály, melyen ne tudnád átverekedni magad. Ha el is esnél, szinte azonnal felpattansz és mész is tovább. Egy izgalmas illatkompozíció segít felfedezni, átélni és mélyebbé tenni a harmóniát.

A kalandvágyó és optimista Nyilasok kedvenc esszenciájává válhat az erdei fenyő dominanciájával rendelkező astro illóolaj keverékünk.

Bak

A nyár sem tántoríthat el attól, hogy kövesd a saját magad által választott ösvényt. Sőt, lehet, hogy most még több időd is juthat arra, hogy hétmérföldes csizmával haladj kitűzött célod felé. Bár simán képes vagy háttérbe szorítani saját igényeidet, egy kis illatárral igazán kedveskedhetsz magadnak és kiteljesítheted külső-belső harmóniádat.

Az ambiciózus és gyakorlatias Bakot támogathatja céljaiban a friss erdő illatát idéző esszenciánk, amelyben a cédrus dominál.

Vízöntő

A nyári időszakban több időd juthat idealista és a jövő felé vivő ötleteid beteljesítésére. Egy finom illatkeverék segíthet abban, hogy igazán a jelen pillanatban legyél és ezzel ráhangolódj arra, hogy mit tudsz azonnal és konkrétan tenni álmaid valóra váltásáért.

A szabadszellemű, újító gondolkodású, mindig kreatív Vízöntők citrusos illatú keverékében finom harmóniát teremt a vanília illata.

Halak

Finom érzékenységed és beleérző képességed igazi kinccsé tesz az emberek között. Egy finom illatkeverék segíthet, hogy egyensúlyt teremts ingadozó érzelmi állapotaidban. Ez olyan derűsebb és bizakodó hangulatba hozhat, melyben kiegyensúlyozottan tudsz működni.

Az érzékeny és intuitív Halakhoz passzoló bergamottolajat többek között fahéj-, és kubebaolajjal tettük érdekessé, hogy napfényt hozzon e csillagjegy otthonába.

Exit mobile version