Csillagjegyek újholdas varázslata – Szerelmi horoszkóp 2024. július 6-7.

Hathor | 2024. Július 06.
Ne tétovázz, lépj a szeretet és romantika útjára. Most megkaphatjátok a segítséget kapcsolatotok megújításához, felfrissítéséhez.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vessétek bele magatokat a romantikába, bármit is tesztek, fejeljétek meg egy adag rózsaszínű habbal. Lehet, hogy ez egy kissé távol áll tőled, mégis, most jól jöhet szerelmes érzelmeid kimutatása és azok romantikus kifejezése párodnak.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Gyógyító szereteted minden sebet begyógyít, ha lassan is, de biztosan. Miközben párod ápolására koncentrálsz, a saját nyűgeidre is jusson még energiád, különben panaszkodásoddal szétzilálhatod a romantika törékeny hálóját.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A megfelelő szavakkal nincs gondod most sem, csak az a kérdés, hogy milyen érzelem rejlik a kiejtett mondatok mögött. Kövesd a legszebb, legszerelmesebb érzelmeidet, és az összekuszálódott szálak végre kisimulhatnak. Így könnyű lesz visszatalálni romantikus énedhez, melyért párod igen hálás lesz.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne félj beleugrani a romantikába, ez igazán illik hozzád, most kifejezetten időszerű, hogy kapcsolatotok legyen a középpontban. Mindegy, hogy friss ismeretségről vagy ősrégi viszonyról van szó, egy szívszerelmes gesztus, egy romantikus vacsora új fénybe vonja szerelmeteket.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne várd el kedvesedtől, hogy fél szavakból is megértsen, lehet, hogy sikerül, de nem biztos, hogy minden témában menni fog. A túlzott elvárás pedig megtörheti a romantika varázsát. Légy inkább engedékenyebb, és ne engedd elröppenni a szerelmes pillanatokat.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Komoly érzelmi ébresztőt jelenthet a mostani hétvége. Vedd észre az inspirációt, ami párodtól érkezik, merj rálépni közös utatok következő lépcsőfokára. Jó lenne, ha most teljes átadással rá tudnál hangolódni a kedvesedtől érkező romantikus impulzusokra.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kapcsolódj rá párod ötleteire, új gondolataira, légy partner romantikus elképzeléseiben. Az iránta való odaadó figyelmeddel most nemcsak elsimíthatod a konfliktusokat, de meg is előzheted azokat. Akár komoly döntések előtt is állhatsz, most minden a megújulást, a kezdést vagy akár az újrakezdést támogatja.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minél mélyebbre mész a szerelem útvesztőjében, annál fájdalmasabb dologra derülhet fény. De hétvégén inkább ne vájkálj a múltban, sokkal inkább koncentrálj a jelenre és találd ki, hogyan tudnál új, friss szemmel nézni kapcsolatodra és romantikusan megújítani azt.

Fotó: Getty Images

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége jó alkalom lehet, hogy pozitív változások felé induljatok együtt kedveseddel, persze az irány nagyrészt tőletek és közös elhatározásotoktól függ. Hidd el, sokkal jobb lesz vele összekapaszkodva szárnyalni, még akkor is, ha úgy érzed, hogy egyedül esetleg gyorsabban haladnál.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell egyedül küszködnöd, inkább találjátok meg a módját pároddal, hogy hogyan tudnátok összeadni az erőtöket. Egyfajta kiegészítést keressetek egymásban, nem kell, hogy mindenben ugyanolyan jók legyetek. Ez az összehangolódás új impulzust, sőt új irányt is adhat kapcsolatotoknak.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne vedd természetes adománynak, hogy egy hullámhosszon vagytok kedveseddel. Persze sokszor megtörténik, de akkor se inogj meg, ha néha bizony aktívan tenni kell ezért. A hétvége remek alkalmat kínál az új közös lendületre és egymásra hangolódásra.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Együttérzésed végtelen, amire a legegyszerűbb helyzetben is szükséged lehet. Ugyanakkor nem árt, ha feltöltődsz a sűrű hét után, ha lehet, romantikusan, kedvesed karjaiban. Oldd fel páncélodat, add át magad a szerelem bűvöletének.

Exit mobile version