Tedd töltőre kapcsolatodat – Szerelmi horoszkóp 2024. július 13-14.

Hathor | 2024. Július 13.
A hétvége remek alkalmat nyújt, hogy ápoljuk kapcsolatunkat. Egy kis plusz figyelem, kedvesség és kivirul, mi egy virág locsolás után…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szánjátok közös töltődésre ezt a hétvégét. Melegben nem lesz hiány, a programot pedig nektek kell úgy megálmodnotok, hogy mindketten kedvetek leljétek benne. Szükség lehet kompromisszumra mindkettőtök részéről, de a kölcsönös megértés éltető erejű lesz.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetséges, hogy mostanában kellemetlen igazságokkal is szembe kellett, szembe kell nézned, de állhatatosságod ezen a hullámvölgyön is továbblendít majd. Hűséged megkérdőjelezhetetlen, ezért párod bizalmát maximálisan élvezheted. Csak több lazaság és engedékenység kéne részedről.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem feltétlenül kell rohanni, újdonságot keresni, felfedezni ezen a hétvégén. Nyugodtabb közös programok is jól jöhetnek, olyanok, melyek mindkettőtöket pihentetnek és feltöltenek. Így a közös ügyeket is gyerekjáték lesz megbeszélni és elintézni.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha összeütközésbe kerülnél valamiért pároddal, nagyon fontos, hogy az eszedre (is) hallgass, ne csak hirtelen feltörő érzéseidre. Ha azonnal, indulatból reagálsz, nagy eséllyel megbántod, a seb pedig ki tudja, mikorra gyógyul be teljesen. Mindkettőtök érdeke, hogy békésen teljen ez a forró hétvége…

Fotó: Getty Images

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármennyire árasztod is fényedet és melegségedet szerettedre, lehet, hogy most más jellegű figyelemre is szükség lenne. Próbáld beleélni magad az ő helyzetébe egy felmerülő vitás kérdésben és érezz rá, hogy így mi lenne a legmegfelelőbb döntés.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Őrizd meg optimizmusodat, akkor is, ha nem úgy alakul minden a hétvégén, ahogy eltervezted. Ne keserítsen el, ha át kell szervezned a napot vagy nem jön össze valami. Lehet, hogy máshogy alakul, de úgy is jó lehet, legalább az esélyt add meg. Megértésed új erővel tölti kapcsolatotokat.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jól teszitek, ha a hétvégén a kultúra, zene, film is terítékre kerül, iktassatok be ilyen jellegű szórakozást is pároddal. A hőség elől menekülést is megoldhatja, ha a hűvösben átadjátok magatokat a hangok és képek hatásának és persze egymás harmonikus társaságának.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy érezheted, hogy felborul a köztetek lévő egyensúly. Igazából mindkettőtöknek kéne kicsit engednie és erőfeszítést tenni a helyzet tisztázására. Már az is segíthet, ha kicsit pihentetitek a problémát, ti magatok is kikapcsolódtok és ellazultok, és nem kimerülten vágtok neki a megoldásnak.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármilyen jó is a kapcsolatod, meghálálja, ha plusz figyelmet és energiát teszel bele. Egy forró nyári hétvége tökéletes alkalom lehet erre, de ez igényel tőled egy kis beleérző képességet, hogy még jobban kedvesedre tudj hangolódni.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy érdemes lenne kompromisszumot kötnöd, és nem ragaszkodni mereven álláspontodhoz, különösen, ha kapcsolatod megóvásáról van szó. Nem lehet patikamérlegen kimérni, hogy ki mennyi energiát tesz bele egy kapcsolatba, de arról tudsz dönteni, hogy neked mennyit ér és mire vagy képes érte…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amikor megosztod ötleteidet és gondolataidat pároddal, különösen igyekezz most a földön maradni. Lehet, hogy már elege van a be nem váltott ígéretekből, az álmodozó tervekből. Reálisan gondoljátok végig következő közös lépéseiteket, erősítve és kiegészítve egymást.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tekintsd magad teljes értékű partnernek kapcsolatodban. Ez az alapállapot, amelyet persze az egyes konkrét helyzetek árnyalhatnak és színezhetnek. Megértésed és kompromisszumkészséged most is segíteni fog, ha vitás helyzetbe keverednétek pároddal, de ne adj fel mindent magadból!

Exit mobile version