Inspiráló illatok aszcendensed energiáival

nlc | 2024. Július 19.
Az aszcendensedhez illő illóolajok segítenek kiegyensúlyozni lelkedet és erősíteni belső harmóniádat. Engedd, hogy az illatok és az asztrológia együttes ereje mindennapjaidat új szintre emelje! Találd meg a csillagjegyednek megfelelő illatkompozíciót, mely a benned lévő legszebb éned kifejezésére inspirál. Ne feledd, ahogyan a világ felé fordulunk, úgy látnak mások is minket!

Olvasd el, milyen astro illóolaj keverékeket javasol az illatesszencia horoszkóp!

Fotó: Getty Images

Kos

Egyenességed és nyíltságod egyértelművé teszi szándékaidat, de arra ügyelj, hogy céljaidat diplomatikusan tárd fel a többiek előtt. Biztosan nem fog nehézséget okozni, hogy megmutasd a világnak, mire is vagy képes, de inkább a nyugodt határozottság lesz az eszközöd, mint akaratosság. Az aszcendensedhez passzoló illat támogatni fog célod elérésében.

Az őszinte és szenvedélyes Kos számára olyan ünnepi hangulatot teremtő illóolaj keveréket állítottunk össze, amelyben az édesnarancs esszenciája segíthet átvészelni a zord napokat. 

Bika

Kifejezetten elegáns és harmonikus megjelenésed megszokott szeretteid előtt, de lelked belső harmóniáját is könnyen felöltöztetheted egy jól megválasztott illatkompozícióval. A külső mellett nem árt egy kis belső szépség sem, ha pedig valaki, akkor te aztán tudod, hogyan add meg a módját egy különleges alkalomnak és tedd tökéletessé.

A makacs, de hűséges Bika csillagjegy számára a szantálfa illóolajat, – mely ideális ehhez a csillagjegyhez -, szegfűszeg-, és mandarinolajjal bolondítottuk meg.

Ikrek

Nyitottságod első pillantásra vonzóvá tehet mások számára, a túlzásba vitt kíváncsiság azonban visszariaszthatja a többieket. Egy harmonizáló illatelegy segíthet abban, hogy rátalálj a tökéletes egyensúlyra és ezzel különleges partnerré válj, legyen szó akár egy beszélgetésről, akár hosszabb távú kapcsolatról.

Az érdeklődő és gyors gondolkodású Ikreknek a levendula jelentheti egy fáradságos nap után a pihentető pillanatokat, amelyet mandarinolajjal tettünk izgalmassá.

Rák

Romantikus lényed igazán vonzóvá tehet a többiek számára. Ha otthonodat még egy tökéletesen megválasztott illatkompozícióval is fűszerezed, biztos, hogy ellenállhatatlan leszel. Vigyázz, ne rontsd el ezt az összképet indulatossággal vagy sértettséggel!

Az intuitív, gondoskodó és érzékeny Rák csillagjegy szülötteinek olyan egzotikus illóolaj keveréket alkottunk meg, amelyben a bergamott segíthet átvészelni a szorongással járó pillanatokat.

Oroszlán

Ha megjelensz valahol, kétségkívül magadhoz vonzod a pillantásokat. Ne elégedj meg azonban a külcsínnyel, ha nagyvonalúságodat előtérbe helyezed, te magad pedig kicsit hátrébb húzódsz a fényből, elkerülheted az önhittségből eredő tévedéseket. Egy jól választott illat a környezetedben láthatatlanul fogja segíteni az egyensúly megtartását.

A kreatív, vezetőnek született, családcentrikus Oroszlánoknak az egyensúlyt teremtő ilang-ilang olajat ajánljuk aromaterápiához, egy csipetnyi narancsolajjal megfűszerezve.

Szűz

Engedd el szégyenlősségedet mások előtt, a te felkészültségeddel és lelkiismeretességeddel szilárd lábakon állhatsz bármilyen társaságban. Ha nehéz helyzetbe kerülnél, gyakorlati érzékedre és általános rátermettségedre támaszkodva szinte játszi könnyedséggel ugrod meg az akadályt – ezért kár is előre aggódnod…

A rendszerető és precíz Szűz csillagjegyűek ideális keveréke lehet a kubeba-, és borsosmenta olaj, amely belélegezve harmóniát teremthet.

Mérleg

Bizonyára fontos számodra, hogy hogyan ítélnek meg a többiek, függetlenül attól, hogy milyen régi a kapcsolatotok. Ehhez minden apró részlet számít, még a választott illatok is, ezekből adódik össze ugyanis az az összkép, melyet egy külső szem harmonikusnak érzékel. Hidd el, megvan benned a tehetség, hogy megtaláld ezt a finom egyensúlyt és harmóniát.

A társaságkedvelő és egyensúlyt igénylő Mérlegeknek négy olajból álló keveréket fejlesztettünk ki, amelyek közül a fahéj belélegezve, oldhatja az erre hajlamosak emésztési panaszait.

Skorpió

A többiek előtt le sem tagadhatnád, hogy milyen lendülettel és energikusan veted bele magad azokba a dolgokba, melyeket fontosnak tartasz. Arra kellene csak ügyelned másokkal kapcsolatban, hogy finom empátiáddal közelíts feléjük, de semmiképp se akarj a másik titkaiban vagy lelkében vájkálni.

A szenvedélyes és mély érzelmekkel megáldott Skorpiók melankolikus pillanatait egyensúlyozhatja ki a bergamottolaj, melyet további négy izgalmas esszenciával kevertünk össze.

Nyilas

Ahol csak megjelensz, sugárzik belőled a többiek felé megingathatatlan optimizmusod. Magabiztosan haladsz céljaid felé, ráadásul ezt olyan elegánsan tudod tenni, hogy szinte maguktól megnyílnak előtted a kapuk. Mindezek ellenére ne követeld másoktól az elismerést, jobb, ha az magától kezd feléd áramolni, akár egy finom illat…

A kalandvágyó és optimista Nyilasok kedvenc esszenciájává válhat az erdei fenyő dominanciájával rendelkező astro illóolaj keverékünk.

Bak

A többiek előtt nem lehet kérdéses elhivatottságod, bárhol is jelensz meg, az ehhez szükséges fegyelmezettséghez nem férhet kétség. Ugyanakkor ne félj megmutatni – legalább szeretteidnek – lágyabb és érzékenyebb oldaladat. A családi összejöveteleken finom illatkompozícióval enyhítheted szigorúságodat.

Az ambiciózus és gyakorlatias Bakot támogathatja céljaiban a friss erdő illatát idéző esszenciánk, amelyben a cédrus dominál.

Vízöntő

Bár valószínűleg ragaszkodsz saját, jó bejáratott napirendedhez, kapcsolataidat erősíthetné, ha nagyobb együttműködési hajlandóságot mutatnál a többiekkel. Közösségi lényedet pedig egy különleges illatkeverékkel teheted még vonzóbbá. Ne aggódj, ettől még nem szenved csorbát egyediséged…

A szabadszellemű, újító gondolkodású, mindig kreatív Vízöntők citrusos illatú keverékében finom harmóniát teremt a vanília illata.

Halak

Ha különleges illatesszencia lengi körül környezetedet, az hatványozottan kiemeli kissé misztikus és összetett személyiségedet. Erre még rátesznek egy lapáttal finom érzelmeid, csak arra vigyázz, hogy ne sodródj bele egy mély érzelmi hullámvölgybe, mert onnan nehéz lenne kikecmeregni.

Az érzékeny és intuitív Halakhoz passzoló bergamottolajat többek között fahéj-, és kubebaolajjal tettük érdekessé, hogy napfényt hozzon e csillagjegy otthonába.

Végül jöjjön egy videó a csillagjegyekhez legjobban passzoló illatokkal, Ernst Barbara asztrológustól.

Exit mobile version