Csillagjegyek, akiknek szerelmet hoz az augusztus

nlc | 2024. Július 25.
A következő csillagjegyeknek kedvezni fog a csillagok állása.

Mérleg

A Mérleg barátságos, mindenkivel jó kapcsolatot ápol, így gyakorlatilag soha nem laposodik el a magánélete. Szeret egyetlen emberre koncentrálni, akit ha megszeret, nem szívesen enged el. Ő maga pedig legalább ilyen fokú hűséget vár el a szerelmétől, és ez az, ami csalódásokat okozhatott neki egészen mostanáig: a Mérleg is megtalálhatja élete partnerét most, augusztusban, akivel egy életre tervezhet.

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szűz figyelmes, odaadó, nagyjából minden ember ideális társa. Mivel mindenféle személyiségtípust vonz magához, ezért már csak azt kell kitalálnia, ő milyen emberrel érzi jól magát. Az augusztus remek alkalom számára, hogy ezt felfedezze valakiben, aki talán már régóta a környezetében él. Rájöhet arra, hogy élete párja mindig is ott volt mellette.

Rák

A Rák a szerelemben idealisztikus: ha nem tündérmese vár rá, akkor az nem is kell neki. Teljesen jogosak az elvárásai, hiszen ő is a tenyerén hordozza a szerelmét. Az a minimum, hogy hasonlóan bánnak vele is. Bár eddig nem lépett be az igazi, a Nagy Ő az életébe, de most, augusztusban elkezdődhet az ő meséje is…

Exit mobile version